A mnie ten taki ciemnawy, nierozjaśniany klimat nawet się podoba, kojarzy mi się ze średniowieczną Anglią, oglądaną na filmach.
A tak z ciekawości, odnośnie fotki 74- ta owca (?) na ulicy to odpoczywała?
A mnie ten taki ciemnawy, nierozjaśniany klimat nawet się podoba, kojarzy mi się ze średniowieczną Anglią, oglądaną na filmach.
A tak z ciekawości, odnośnie fotki 74- ta owca (?) na ulicy to odpoczywała?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ta owca spała kiedy przejeżdżałem obok niej samochodem lekko podniosła głowę czy łeb....
Może pokaże Wam jak to wygląda w rzeczywistości fotki prosto z aparatu bez żadnej obróbki, prostowania, kolorowania, rozjaśniania etc. Środek lata, środek dnia, w/g tutejszych czyli Cumbrijskich kanonów dobra pogoda (czyli totalna szarówa). Teraz jest gorzej chociaż czasem wyjdzie słońce, w zimę raz na dwa tygodnie a ja zawsze mam to szczęście , że pracuje. BTW przejrzałem swój wątek i wszystkie fotki nie są aż tak ponure---- troszkę udało mi się zrobić gdy słońce świeciło.
Pozdrawiam
...oczywiście nieponumerowane bo nie do oceny
Ostatnio edytowane przez iszi ; 21.09.09 o 16:17
To faktycznie nie bardzo masz tam tą pogodęJa osobiście jestem zwolennikiem zdjęć które oddają mniej więcie realestyczną wersję... Ale te naprawdę widzę trzeba czasami podoświetlać. Bo nie wystarczy, że na zewnątrz szaro, buro i ponuro to jeszcze oglądać takie zdięcia... A tak choć trochę pogody będziesz miał.
Co do 75, mi się podoba. Może obcięła bym trochę od góry (MZ) ale ja się nie bardzo znam![]()
Chyba lepiej.....
Bardzo fajna zabawa perspektywą na ostatniej focie (obcięta wersja MSZ lapsza)...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Mi też się tak bardziej podoba![]()
Mnie też ta obcięta bardziej się podoba.
Fajnie tam macie owce śpią na drogach
Bardzo ciekawy kraj.
I widać szarością powiało bo tak przeważnie to bardzo słoneczne zdjęcia miałeś.
Krajobrazowo i klimatycznie przepiękne miejsca. W wielu wypadkach ładnie to pokazujesz. Będę wracał do Twojego wątku.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Bardzo fajne te twoje krajobrazy i poziom fotek coraz lepszy. Miło się ogląda![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/