Chciałbym przyozdobić kominek w domu fajnym, koniecznie stylowym analogiem. Jestem miłośnikiem Olka i musi to być Olek.
Jaki byście polecili?
Chciałbym przyozdobić kominek w domu fajnym, koniecznie stylowym analogiem. Jestem miłośnikiem Olka i musi to być Olek.
Jaki byście polecili?
;/
Kup sobie lepiej jakieś fajne zdjęcie Wantucha i powieś. On robi na Olku.
gdybym chciał obrazek to bym sie pytał o obrazek, o ile bym się pytał. Mnie interesuje aparat a nie zdjęcie. W dodatku do postawienia a nie do powieszenia.
A prace Wantucha - zrobiły na mnie wrażenie...
Moje typy są takie :
Lustrzanka na mały obrazek to : OM 1 lub OM 2 - dwie najpiękniejsze analogowe lustrzanki olka.
OM1
Lustrzanka połówkowa (na jednej klatce filmu małoobrazkowego naświetla 2 pionowe kadry ) : Olympus Pen F ( piękne, rzadkie i drogie - poluję na taki ).
Olympus Pen F
Jeśli dalmierz, to któryś z Olympusów 35, np: Olek 35 RC ( mam, piękny jest ).
Olympus 35 RC
Ładnie prezentuje się seria Olympus - Pen EE.
Olympus - Pen EE
zdjęcia pochodzą ze stronki http://www.collection-appareils.fr/
To by był przekrój tego co Olek prezentował - wybór należy do Ciebie. Najlepiej postaw wszystkie
.
Ostatnio edytowane przez rumpel ; 14.03.09 o 17:11
To jest bardzo wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie Rumpel. Wielkie dzięki. Na początek zapoluję na OM1 - jest piękny. A z czasem... kto wie?
OM 1/2 oraz któryś z dalmierzy można dość często na Allegro spotkać. Ceny nie są wygórowane. Jak na wystawę, to zaglądaj też czasem do kategorii uszkodzone. Ostatnio był tam piękny, czarny korpus OM 1 . Wizualnie był idealny.
to ołtarzyk będzie ? ;>
ja polecam 35 RD czy RC... jest piekny tylko malusi...
kiedyś sobie kupie sprawny i bede z nim wszędzie jeździł![]()
Dajcie spokoj, nie z Was sie beda smiac.
Rolleicord, Canon
flickr