Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Olympus C 765

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Olympus C 765

Witam wszystkich uzytkowników olympusa C765 mam problem niewiem jak robic zdjecia seryjne .Ustawilem tryb przesuwu kadru na zdjecia seryjne na pozycje 2 toznaczy wykonywana jest seria zdjec 7zdjec z maksymalna predkoscia wynoszaca do 1.6 zdjecia na sekunde w trybie HQ.Nacisnolem spust migawki aparat zablokowal ostrosc i wykonal zdjecie jedno ,pomimo zmiany przesuwu kadru .Bardzo prosze o pomoc niema nic w instrukcji jak wykonywac zdjecia seryjne.Pozdrawiam BODY GARD

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Rozumiem ze ustawiles standardowy tryb zdjec seryjnych a nie tryb HI. A czy trzymales spust migawki aby aparat wykonal wielsza ilosc zdjec ?
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar No-shadow Kick
    Mieszka w
    Gdańsk Zawsze Wietrzny
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    W standardowym trybie aparat po wciśnięciu spustu do połowy ustawia wszystkie parametry na pierwszą klatkę. Gdy wciśniesz spust do końca, aparat wykona zdjęcie i będzie wykonywał kolejne aż do czasu gdy nie puścisz spustu.

Pozdrawiam
    Olympus C-765UZ + parę dodatków
    Zapraszam do Galerii

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Olympus C 765

Witam i dziekuje za odpowiedz wszystkim.Z tego co piszecie zrozumialem zeby wykonac serie zdjec zaruwno w 1 lub2 , 3 ,4 trybie przesuwu kadrów trzeba miec caly czas wcisniety spust migawki do konca ,bo jesli nie to aparat wykona tylko jedno zdjecie gdy sie pusci spust migawki ,taki wyciagnolem wniosek .Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc ,i tak na marginesie bardzo dobze ze jest takie forum ,bo wiele zeczy mozna sie dowiedziec ,bo instrukcja tego modelu aparatu jest poprostu denna.Pozdrawiam BODY GARD

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów