C 4000Z
Środkowe (ślimaczek na śnieguliczce) świetne jest. W trzecim szkoda poucinanego puchu. Ogólnie podobasię...
Pozdrawiam autora,
alberdo
Pierwsze dwie foty calkiem OK. Popracowalbym jednak na kadrem - pierwsza proponowalbym wykadrowac tak, by kwiat byl blizej i z lewej (wtedy nie utniesz tego listka), ewentulanie w pionowym kadrze ukazac kwiat i lisc, ktory teraz jest w lewym dolnym rogu.
Drugie jest bardzo ciekawe - przesunalbym slimaka w prawa strone.
Trzecia mi sie nie podoba. I sam obiekt jest malo wdzieczny i kadr jakis nie tego.
We wszystkich doskonala ostrosc i niezla GO. Oby tak dalej!
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Jak napisal Kregon GO jest w sam raz - to co ma byc ostre jest ostre. Pierwsze dwa zdjecia tematycznie bardzo dobre, natomiast ostatnie jakies takie..... sam nie wiem, nie przemawia do mnie.
Bardzo dobry debiut.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Dołączam do opinii kolegów i nic więcej nie dodaję bo mam te same spostrzeżenia![]()
Jak na początek jest naprawdę nieźle.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
A mnie się właśnie najbardziej to trzecie spodobało (może przez to, że trochę bałaganu na nim jest?), ale jako autor mogę mieć takie zdanieObiecuje jednak poprawę - może przestanie mi się podobać
![]()
C 4000Z
Zrobiłem za namową znajomej - nie wiem czy warto kontynuować znajomość.![]()
C 4000Z
W górnej części trochę mało mrocznyPobawiłbym się trochę w PS i spróbował tochę wyciągnąć lepszy efekt 'mroczności'
![]()
Te drzewo nadaje zdjęciu jeszcze większej dramatyczności, podoba mi się.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
A to na codzień taka niewinna brzózka jest.Zamieszczone przez No-shadow Kick
C 4000Z
Pierwsze 3 fotki do mnie przemawiajaLadne GO.