Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Dzisiaj dzwoniłem Gdyż chce mieś to również za sobą, w sprawie kursów foto-video z polecenia kolego po fachu.
Ogłaszam wszechobecnym i zainteresowanym , że kursy foto-video , odbywają się co miesiąc w każdą pierwszą środę miesiąca w miejscowości Łowicz. Kolejny odbędzie się dnia: 6 maj 2009r , koszt kursu 80zł czas trwania godzina zajęcia i około godzina wystawienie dokumentu, legitymacji.
Dokument uprawnia do filmowania i fotografowania.
Zaświadczenie jest bezterminowe.
Z pozdrowieniem Krzysztof.
PS: jadę na kolejne spotkanie.
Jedzie ktoś??
Olympus E-510; ZD Kit 14-42mm + 40-150mm+ ZD 40-150 f3.5-4.5; M42 MC JUPITER 37 A 3,5/135 + 2x Helios 44/2; Lampa - FL36+Fomei 828 DF DIGITAL; statyw Velbon.
www.chruscinski.com.pl - Chwile radości, miłości i piękna
We Wrocławiu kurs odbędzie się na przelomie lutego-marca - zależy od tego, jak szybko zmontowana zostanie grupa 20-osobowa. Z nami juz jest 14 osób chętnych !
Kontakt do Kurii Archidjecezjalnej - zapisy prowadzi dział audiowizualny - tel. (71) 327 11 18, biuro - ul. Katedralna 13, pokój nr 6.
Potrzebne będzie zaświadczenie, że jest się katolikiem praktykującym, 1 zdjęcie legitymacyjne, kilka zdjęć z ceremonii formatu 10x15 cm do celów szkoleniowych - te już pozostaną w archiwum Kurii
Zajęcia mają się odbyć w sobotę od 10-14 - do ustalenia.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez black_bird ; 27.01.10 o 12:46
sam jestem ciekawy ..myślę, że chodzi o to czy praktykujesz czy udajesz, że praktykujesz ..
kiedyś wystarczył akt chrztu św. W sumie nie bardzo rozumiem po co to, przecież część fotografów i kamerzystów to laicki naród
P.S.
Żebym źle nie był rozumiany - Laicyzm (z fr. laïcisme) to koncepcja rozdziału Państwa od Kościoła i braku wpływów religijnych na sprawy państwowe. Laicyzm ma na celu zapewnienie niezależności religijnej oraz swobody praktyk religijnych
Hmmm.....a co, jeśli się nie jest katolikiem (tak z ciekawości pytam)?
Pozdrawiam, Jola
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia