Podoba mi się ta ściana z cieniem lampy. Ale można było chyba lepiej dopracować efekt B/W, bo wygląda jak zrobiony z "automatu" (a może to tylko mój monitor).
Podoba mi się ta ściana z cieniem lampy. Ale można było chyba lepiej dopracować efekt B/W, bo wygląda jak zrobiony z "automatu" (a może to tylko mój monitor).
na szybkiego dodalem b&w dlatego jest tak jak jest
nastepne dopracuje![]()
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Bardzo fajnie ze wzrok podaza droga bezposrednio do bramy umiejscowionej w mocnym punkcie. Zgadzam sie z wrockiem nt B/W - przyciemnienie, wiekszy kontrast.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
To nie brama tylko mostZamieszczone przez vodnik
.
Ostrów Tumski nocą
jedna z pierwszych fotek którą wykonałem OLYMPUSEM
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Mi sie bardzo podoba. Szkoda, ze kadr centralny, ale poza tym rewela! Te kolory, oswietlenie...
Moze masz wiecej z tej sesji?
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Ciekawe, ale dla mnie troche ciemno.
Przyjrzę się mu jeszcze wieczorem jak będzie ciemniej, to efekt pewnie będzie lepszy.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
kregon jak przyjade z nad morza to cos wstawie
a teraz pozdrawiam wszystkich
No to ja podziekuje za zachod, bo nad morzem nie bylem "IN THIS YEAR". Jezeli cala pierwsza seria byla robiona ze statywu bez ruszenia, moznaby sie pokusic o animowanego gifa, aby pokazac zachodzace slonce.
Siodme foto rewelacja, bardzo lubie takie klimaty.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888