Witam wszystkich klubowiczów
a oto pierwsza fotka ktorą wystawiam na forum prosze o opinie i uwagi
zdjęcie zrobione we Wrocławiu na Ostrowie Tumskim
1. wieżyczka
Witam wszystkich klubowiczów
a oto pierwsza fotka ktorą wystawiam na forum prosze o opinie i uwagi
zdjęcie zrobione we Wrocławiu na Ostrowie Tumskim
1. wieżyczka
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Nie ten adres dales. Powinien byc ten http://plfoto.com/zdjecia/416713.jpg - jak go dasz w znacznikach [ img ] to foto bedzie na forum widoczne.
Foto OK. Dobry kadr, choc ja dalbym troche wiecej dolu.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
dzieki![]()
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
A mnie się podoba i już, jako że lubię zdjęcia architektury. No i jeszcze uchwycony księżyc w dzień, ładnie.
Krzyż w dobrym mocnym punkcie, od razu wzrok się koncentruje na nim. Jeśli trochę więcej dołu, to krzyż musiałby zostać w tym samym miejscu na zdjęciu.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Kadr rzecziwiscie bardzo dobry no i ten ksiezyc .......
Dobry debiut na forum.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Fajne... Niedawno widzialem cos takiego tylko ze w nocy... Byla pelnia i tak samo zza wiezyczki bylo widac ksiezyc (kosciol byl siuper oswietlony) .... Tylko szkoda ze nie mialem wtedy aparatuBardzo podobaja mi sie takie zdjecia... POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
dzieki za opinie i uwagi
jeszcze jedo pytanie znacie jakas strone gdzie mozna zamieszczac fotki bez ograniczen takich jak np: jedna fotka co piec dni ?
Ciekawie uchwycone. Gdyby nie księżyc, nie byłoby uzasadnienia dla umieszczenia wieżyczki po lewej stronie.
Gdzie na Ostrowie Tumskim jest ta wieżyczka?
jest to mały kościółek który znajduje się z boku Katedry
MarcinW chodzi Ci o strony typu PLFOTO gdzie sie ocenia fotki, czy tylko miejsce gdzie mozna foto wrzucic do linkowania ?
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888