Taki mam zamiar,czekam na okazje i będę się chwalił![]()
Taki mam zamiar,czekam na okazje i będę się chwalił![]()
Ostatnio edytowane przez leon600 ; 14.04.09 o 20:42
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
helmuth - dzięki za wskazanie braków w zdjęciach i sposobu na to !!![]()
Zgodnie z zaleceniamizamieszczam parę zdjęć w światełku dziennym. Wypad w plener.
Proszę o uwagi i pozdrawiam![]()
Swiatło bardzo ładne na ostatnich trzech fotkach, na ostatnim przeszkadza cos niewyraźnego na dole - czy to mur wlazł w kadr ?
Bardzo ładnie rysuje szkło. Pierwsze byłoby rewelka, gdyby ostrość trafiła na prawe oko modela, a poza tym b. ładne.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
fotki 1 i 2 dobre są. podoba mi sie podejście i kolory. swiatło w go, bardzo ładnie zagrało. unikaj tylko gałezi i inych elementów zakłocających odbiór, zwłaszcza jeżeli pojawiają sie na twarzy.
Tak na zdjęciu 3 to mur , wykadrowałem zdjęcie bez niego chyba lepiej wygląda. Dzięki za pozytywne opinie.