Najbardziej podobają mi się zdjęcia z kotkami w roli głównej![]()
Najbardziej podobają mi się zdjęcia z kotkami w roli głównej![]()
Witaj. Piąteczka fajniutka![]()
Kotek na 6 mocno przerażony ogromem otaczającego świata.![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Widać że masz całkiem całkiem oko do ciekawych ujęć. Wrzucaj następne bo zapowiada się nieźle![]()
mente et malleo
Kotki całkiem fajne, jedyna uwaga - fotkę nr 5 widziałbym tak:
http://img4.imageshack.us/img4/8961/83001631.jpg
Wyprostowane i trochę przycięte (jeżeli Masz coś przeciwko ingerencji w zdjęcia to usunę)...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
To ja będę szczery, z tymi kotkami to tragedia, reszta to mniejsza tragedia.
Ale ja się nie znam i nigdy nie znałem.
Cieszę się bardzo, powybierałam same kąski i okazuje, że wysoko postawiłam sobie poprzeczkę.
Będę wstawiać, tylko muszę poszukać ciekawostek
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
dzięki za uwagi, nie mam nic przeciwko ingerencjom - jestem tu po to żeby się uczyć. Sama zastanawiałam się czy wyprostować, ale stwierdziłam, że zostawię oryginalnie zakrzywiony teren (no ale nikt oprócz mnie nie wie, że tam jest górka)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzięki za szczerość, każda opinia się liczy![]()
Ostatnio edytowane przez aina ; 13.03.09 o 09:43 Powód: Automatyczne scalenie postów
Możesz napisać, że Ci się nie podoba i nie musisz już nic uzasadniać. Będzie to Twoja subiektywna ocena. Jeśli już używasz sformułowania "tragedia", warto by uzasadnić co jest nie tak. Można pomyśleć, że żdjęcie jest do niczego a to MZ nieprawda. Według mnie, jest różnica pomiędzy złym zdjęciem a zdjęciem, które Ci się nie podoba.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Miło te sierściuchy wyszły. Na ostatnim kadrze koty z pierwszego i drugiego planu wyglądają jak sklonowane w fotoszopie
Ciepła, kojąca kolorystka, ładna trawka, ładne kotki, o i kwiatuszki. Sielanka.
Kotki jak to kotki zawsze są sympatyczne i już. J
Zdjęcie nr 5 otwieram i kotków nie widzę tylko duży biały klomb na górze po lewej. Dopiero po chwili są kotki ale ten klomb przeszkadza mi w ich oglądaniu. Pierwszy kotek za blisko – za bardzo dominuje nad pozostałymi.
Zdjęcie 6 może gdyby kotek trochę na lewo i lekko do góry ?