ALe fajni jesteście jak sie kłócicie!![]()
ALe fajni jesteście jak sie kłócicie!![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To nie jest kwestia zdania, juz nasz wielki wieszcz, jarosław kwaczyński uzył trafnego całkiem sformułowania "oczywista oczywistość".
Jeśli ty mnasz prawo pisac idiotyzmy, ja mam prawo nazywac je po imieniu, prawda?
willow, rozczarowujesz mnie okrutnie nie czytając ze zrozumieniem/nie pisząc ze zrozumieniem (niepotrzbne skreslić). Do rozstrzygnięcia tego trywialnego problemu nie potrzeba ZDANIA (opinii), wystarczy porównac wiek aparatów.
Nawet troll używający obecnie nicka jakośtamnobody wypada w tej dyskusji bardziej wiarygodnie - bo ne próbuje racjonalizować, tylko używa starych, sprawdzownych "argumentów".
Było miło, z mojej strony to EOT*
* Żeby było jasne - E-1 używałem z zadowoleniem przez 2 lata, a z d80 (ani z żadnym innym nikonem) nie miałem nigdy nic wspólnego.![]()
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
A ja dorzuce inny typ, C 40D.
Bardzo szybki AF, 6.5kl/s, dobre wysokie ISO.
A jest obecnie w swietnej cenie.
Nie powiem ze lepszy od E-1 gdyz niektorzy uwazaja E-1 za wzor metra![]()
Piotrek , to że uważają to nie ważne. Ważne jest to co uważa kupujący ponieważ kupuje dla siebie.
Akurat 40D to uważam udany aparat, ale nie bez wad. Polecam doświadczenie Geo w tym względzie. Przy zakupach brać pod uwagę to co będziesz fotografował i czym , czyli szklarnię
/*...................*/
/* ...........................*/
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia