MSZ, 2. najciekawsze, pozostałe fajne portretyJakie szkło?
MSZ ładnie Ci wyszły te kaczuchy, najciekawiej nr 2 (jest dynamika, coś się dzieje), pozostałe to takie kacze portrety (bez skojarzeń...).
Jedna uwaga - zdjęcie nr 1 - świetnie trafione, szkoda tylko że spora część głowy jest w cieniu,
Generalnie jestem na tak i czekam na następne fotki.
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Wpadłem tu wietrząc polityczną sensację a tu...kaczuszki nawet ładne ale polowania ani dudu
Dwójka i trójka mnie się podoba bo coś się na nich dzieje.
Te skrajne nieciekawe, ot główka...
Fajne kaczuchy, widzę, że 70-300 daje radę w dobrym świetle. Z tych kadrów najciekawsze nr. 3 msz. Z główek to zdecydowanie jedynka lepsza.
Jak dla mnie zwykłe kaczkowe kadry... nic więcej. Park, pstryk x200 i później wybrać to co w miarę ostre.
Nic ciekawego.
3-czka i 2-czka - ale dwójkę bym ciachnął górę i prawą stronę (i też tak zrobiłem na swoim kompie i jest lepszejsze)
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ciekawe fotki, jak na początek wątku. Szczególnie to 2-gie, dynamiczne, ładnie uchwycone. Przydało by się jeszcze parę słów od siebie, myszunka. Było by wtedy zupełnie cacy
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"
oprocz czesci 2 wszystko bardzo statyczne. wieje nuda i brak czegos, co by przyciagnelo uwage na dluzej.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++