Wspaniała galeria Helenae!
Z dużą przyjemnością obejrzałem sobie ją parę razy, urzekły mnie szczególnie morskie klimaty.
Pozdrawiam i życzę więcej takich świetnych strzałów![]()
Wspaniała galeria Helenae!
Z dużą przyjemnością obejrzałem sobie ją parę razy, urzekły mnie szczególnie morskie klimaty.
Pozdrawiam i życzę więcej takich świetnych strzałów![]()
Również gratuluję. Twoje fotki jak zwykle, wycyzelowane na perfekt![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Po tylu gratulacjach proszę o pytania do Helenae.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
gratulacje i pozdrowienia
a teraz pytanie: doskonalego spojrzenia na pejzaze oraz zdolosci do uchwycenia klimatu chwili okropnie zazdroszcze, ale moje pytanie dotyczy kropelek: co cie zainspirowalo do tego typu fotografii? jak na to wpadlas i oczywiscie czy sama tworzysz kropelki na swoich modelach, czy tez je zrecznie "wylapujesz" ?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zdjęcia podziwiałam już dawniej, teraz gratuluję wystawy. Kilka ztych zdjęć to moje ulubione. Pozdrawiam
Miłego dnia.
Ciekawi mnie, dlaczego fotografujesz Olympusem. Kobiety zwykle nie przywiązują wagi do sprzętu.
Hehe Rafał świetne pytanie ale bardziej ciekawi mnie to co Kaczy zapytał. Czy te makro kropelki sama budowałaś obiekt czy wypatrzone w naturze zupełnie?
mente et malleo
Wiem, że Twoim marzeniem była własna wystawa. Wiem, że starałaś się bardzo i jedno z Twoich marzeń spełnia się właśnie. Zasłużyłaś na to wyróżnienie. Cóż myślę o Twoich zdjęciach ? Dostrzegam w nich to czego słowami trudno by nazwać. Bardziej je czuję niż mówić o nich potrafię. Myślę, że wiesz jak to jest. Gratuluję niewątpliwego sukcesu a organizatorom wystawy podziękować należy za to, że zauważyli i docenili.
Ja także przyłączam się do gratulacji. Miłe obrazy nam pokazujesz. Wiem, że już gdzieś pisałaś o technice kropelek, ale może jakieś krótkie kompendium wiedzy na ten temat byś nam zafundowała?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Również przyłączam się do gratulacji. Twoje kropelki są przepiękne, pozostałe fotografie MSZ tchną delikatnością i malowniczością. Mam pytanie odnośnie kropelek właśnie - jaką porę dnia Preferujesz do tego typu zdjęć? Miękkie poranne / wieczorne, czy raczej ostre (południowe godziny) ?
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania