Wrzuć zdjęcia tutaj a pewnie znajdą się chętni do pomocy.
Wrzuć zdjęcia tutaj a pewnie znajdą się chętni do pomocy.
"niewielkie przerobienie jednego z nich" to jedna z trudniejszych operacji w programie do edycji. Żeby ładnie wyszło, musi być spełnionych kilka warunków.
Chyba że ma to być na zasadzie fotożartu. Zamiast po raz kolejny pisać prośbę, wstaw tu na forum miniaturę 640x480, żebyśmy wiedzieli o jaką przeróbkę chodzi.
Wstawiam oryginał zdjęcia z nr 52 Wyzwanie z mojego wątku. Mam wrażenie, że helmuth ma ochotę przy nim "pogrzebać". Zapraszam również innych chętnych.
https://farm4.staticflickr.com/3772/...d1fe2b31_o.jpg
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo mi się podoba wersja Saboora![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA