A na 12 zdjęciu to widać rejestrację BMW którą tak pracowicie zasłaniałeś wcześniej...![]()
A na 12 zdjęciu to widać rejestrację BMW którą tak pracowicie zasłaniałeś wcześniej...![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
@zloty_2000
To cale zdarzenie mialo miejsce wczoraj, wiec nawet nie zdarzylem zawiezc auta do ASO. Jutro dopiero do PZU i wtedy do diagnostyki.
@marwit
Z zewn. tylko czesc zderzaka jest do wymiany. Ale Nissan sie pomarszczyl troche, wiec gdzies ta sila musiala w KAczora tez pojsc.
@Jonc
Nie czepiali sie. Zreszta, jak widac oni tez fotki robili :P
Jedynie strazak z 10 fotki podszedl i... zapytal jakiego mam Olympusa, bo on tez ma
@qwerty
Mi sie laduja, wiec nie wiem... Moze transfer sie przekroczyl...
@kerry
Przeoczenie... Juz poprawilem. Dzieki za zwrocenie uwagi.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Bardzo fajny reportaz :> Wszystko uchwyconeAle troche szkoda ze i Ciebie zachaczyli :/ POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Trzeba było go na forum zaprosić, poogladlibyśmy pewnie masę ciekawych fotek z różnych akcjiZamieszczone przez Jonc
![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
@luc4s
Wczoraj nie pomyslalem o tym jakos. Dzis jak o tym wspominalem na forum to dopiero zatrybilo mi w glowce, ze moglem go tu zaprosic.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
NO brawo. Reportaz az sie patrzy.
P.S. szkoda kaczora
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Szczerze mowiac, bardzo bym sie cieszył z zaistniałej sytuacji. Wlasnie na podobną czekam, a raczej na bardziej konkretną, tak aby nie z mojej winy auto bylo do kasacji. Najlepiej jakby jeszcze mnie w srodku nie bylobowiem nigdy nie mialem najdrobniejszego wypadku w zadnym z dotychczasowych samochodow i sadze ze nie nalezy to do przyjemnosc. Winy w tym Twojej nie ma, wiec OC wypłaci pieniazki z ktorych powinienes byc zadowolony, a jak nie...to moze warto skorzystac z firmy DAP.
PS. Fajne felgii zawias taczka.
@kondi
IMO bardzo nieodpowiedzialnie podchodzisz do tematu. Kazda stluczka, wypadek, to obciazenie dla samochodu - w moim przypadku mogla sie posypac geometria, zbierznosc, lozysko byc moze jest do wymiany... Sa to czesci ktore m.in. zawiaduja o moim bezpieczenstwie w czasie jazdy i bardzo bym chcial by wszystko bylo w 100% OK.
Poza tym od Twojego pogladu jest juz bardzo blisko do czesto stosowanego procederu - podstawiania swojej fury pod inna.
P.S. Takich felg szukalem 6 miesiecy. A zawias jest taczka... mozna plomby pogubic, o poobijanych nerkach nie wspominajac...![]()
Kregon
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Tak, oczywiscie zgadzam sie z tym co napisales, jednak sie nie zrozumielismy do konca. Ja oczekuje na taka sytuacje, bowiem chce zmienic samochod i wowczas moglbym sprzedac jako uszkodzony w dobrych pieniazkach a swoje odebrac z OC jako poszkodowany. Absolutnie zadne procedery, o ktorych piszesz nie wchodza tutaj w grę.
Co do zawiasu, mam jeszcze bardziej samochod zblizony do ziemii, tak wiec wiem o czym mowisz, ale juz nie dlugo...zima idzie i trzeba dzwignac do gory na ten okres, z wiadomych przyczyn. Za Caritas (pług) sluzb drogowych robic nie bede)))
Jak w temacie - zmarnowane szanse. Pomijam wszystkie te sytuacje kiedy nie mialem przy sobie aparatu, lub nie zdarzylem go po prostu wyciagnac. Mnostwo dobrych chwil, to wlasnie po prostu chwile - czesto nieodzalowane.
Ale mam na mysli co innego. Szanse ktora mozna wykorzystac, a sie ja zaprzepaszcza. Nie wiem czy Wy tez tak macie, ale mi niestety zdarza sie to wielokrotnie. Chociazby dzis... Ciekawa okazja, spieszylem sie wprawdzie, ale kilka minut moglem poswiecic na cykniecie foty. Zrobilem dwa zdjecia nie ogladajac ich nawet (balem sie, ze mi pociag ucieknie). Zgralem na kompa i jak tylko rzucilem okiem wiedzialem, ze to kolejna taka zmarnowana szansa.
To dwie fotki, ktore zrobilem (tylko zmniejszone):
No i cos czego zawsze probuje, czyli odratowanie. Sprobowalem jakos sensownie wykadrowac drugie zdjecie (tytul fotki: "Praca wre"):
Piszcie co uwazacie (mozna sie wyzyc :P ). No i to czego jestem najbardziej ciekawy - tez Wam sie zdarza w tego typu sytuacjach (pospiech, zamet itd.) w ogole nie przemyslec kadru, a potem zalowac dobrej sytuacji?
Kregon
Moje PL Foto - ZAPRASZAM