Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
1. nie ostre tam gdzie powinno byc, ale bardzo dobra kolorystyka,
2. za ciemne a mogloby byc super,
3. bardzo dobry kadr,
4, 5 bez zastrzezen.
Czekamy na wiecej
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Ostrość mi nie pasuje![]()
@vodnik
A w pierwszym gdzie powinno byc ostre? Bo wlasnie wydaje mi sie, ze jest tam gdzie powinno. Niestety jak sie przymierzylem, zeby go z boku cyknac (zeby caly byl ostry) to odfruuuunal.
@kondi
Gdzie? Wszedzie?![]()
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Ostrosc na oczy i wieksza GO. Teraz ostrosc jest na tlow.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
TakZamieszczone przez Kregon
![]()
Niezłe choć rzeczywiście trochę brakuje ostrości. Wszystkie zdjęcia oprócz drugiego (zupełnie mi się nie podoba) mogą być.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Na bogów, jakie owady z bliska są paskudne. Bleeee...
A poważniej - mucha rzeczywiście za ceimna ci wyszła.
To coś na pierwszym zdjęciu niezłe - czemu ostrośc wam nie pasuje, jak dla mnie jest ok...
Co do pająków - generalnie zdjęcia chyba sa dobre, ale jak zasadniczo nie boję się i nie brzydzę tych stworów, tak oglądanie ich na fotach makro to już masochizm... ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Kregon
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Kregon, co do pierwszej serii to zgodze sie z przedmowcami... Natomiast ta muchowka w locie dla mnie jest fantastyczna, chyba zaczne kombinowac by przeniesc do Wawy jakies laki i pola, wtedy tez bede mial takie fajne obiekty do prob focenia, a tak pozostaja mi slimaki i pajaki w przydomowym ogrodku
![]()
POZDRAWIAM
C-760, tuleja + UV i Polar HOYA, 128MB i 512MB + Velbon440+Raynox DCR-250
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=zloty_2000