dzieki wszystkim,
black_bird, tez tak uwazam. dobre zdjecia powstaja w fotoszopie
![]()
dzieki wszystkim,
black_bird, tez tak uwazam. dobre zdjecia powstaja w fotoszopie
![]()
z ostatniej serii wszystkie extra poza 2 pierwszymi - tu akurat efekt rybiego oka wg mnie popsuł fotę. Szeroki kąt bez krzywizn byłby lepszy. Na drugim trochę bałaganu choć niewątpliwym atutem jest światło.
Generalnie widać że wykorzystujesz światło na maksa, masz fajną obróbkę i tego Ci zazdroszczę szczerze. Rybie oko i szerokie perpektywy...to już wg gustu. Przypuszczam że masz sporo innych fotek więc takie kadry są na pewno świetnym urozmaiceniem.
Dobra robota z własnym stylem.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
pokaż potomka! pokaż potomka! pokaż potomka!
PS. ładne zdjęci, licze ze bedziesz czestym gosciem
Sorki za OT.
było sobie życie
bardzo ładna seria, jedynie przedostatnie w kolorze ma moim zadaniem przerysowanie ciała na niekorzyść ...![]()
Cudowne.
Wywal przedostatnie, bo cie pani widelcem zadziabie. Reszta świetna.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Znakomite.
Fantastiko
Na drugim od góry, na policzku, rumieniec jest jakby "poszarpany". Kompresja?
Więcej krytycznych uwag nie mam, tylko przedostatnie "ujdzie" bo głowa wydaje się nieco mała w stosunku do reszty![]()
Twoja Pani będzie miała cudowną pamiatkę
PS
Też prawda.
Dzisiaj biegłość w pracy z PSem jest nie mniej ważna jak opanowanie stricte fotograficznego rzemiosła i nic na to nie poradzisz.
Ci, którzy oprócz dobrego warsztatu potrafią też dobrze obrobić materiał robią po prostu ładniejsze fotki.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 31.03.09 o 07:25
Zdjęcia doskonałe. Ze wczesniej nie widziałem tego watku.
Gratki..
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.