lessie
dokładnie krótkie czasy
nie trzeba szukać podstępu , najprostsze metody są najlepsze![]()
lessie
dokładnie krótkie czasy
nie trzeba szukać podstępu , najprostsze metody są najlepsze![]()
OBYWATELGC
z lampą na sankach lub na kabelku? czy fotocela i lampa z daleka?
No i niezłą moc musi mieć palnik żeby tak dopalić pod ostre światło
próbuję dość często tego z FL-50 na sankach...ale nie mam tak spektakularnych osiągnięć. Czas przestać się lenić....
Eh...żeby te warsztaty nie były tak daleko...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
lessie
nie możesz mieć na sankach lampy ,
nie wiem jak to robi gary ale ja takie rzeczy robiłem z lampą na kablu dość długim i asystent
ale najlepiej robić to bezprzewodowo czyli zainwestować w bardzo dobry i drogi system wyzwalania bezprzewodowego![]()
a i gary używa chyba czasem więcej niż jedno źródło światła ale mogę się mylić a tak w ogóle to ja się nie znam na tych rzeczach
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
najlepiej zapisać się na warsztaty do garego i wszystko będzie jasne
w końcu Warszawa to nie koniec świata![]()
Ostatnio edytowane przez OBYWATELGC ; 28.07.09 o 17:56 Powód: Automatyczne scalenie postów
OBYWATELGC
czyli pozostają pocketwizzardy...nie pamiętam jakie mają czasy synchro. Albo najprostszy wynalazek pod śłońcem, choć czasem zawodny - fotocela. Studyjne lampy działają z krótkimi czasami jeśli są wyzwalane przez fotocelę ( co odkrył epokowo nasz kolega z forum west ). Muszę sprawdzić czy działają FL-ki
Niby nie koniec świata ale w sezonie naprawdę nie mam kiedy. 7-15 ta "normalna robota". Dwójka dzieci. Kochana żona. Śluby w weekendy w pozostałe dni obróbka wieczorami. Średnio cała robota ślubna w takim systemie zajmuje mi 2 tygodnie. Więc 2 dni wyrwane w tej chwili z życiorysu to spore opóźnienia.
Ale zaliczę te warsztaty...w końcu zaliczę. Ja jestem uparty, zwłaszcza jak wiem że dzwoni ale nie wiem w którym kościele![]()
Ostatnio edytowane przez lessie ; 28.07.09 o 18:01
Sebastian
Sebastian
"kwestia wykorzystania "
święte słowa gary
to nie ważne że się wie jak , trzeba jeszcze potrafić to zrobić
w teorii każdy jest mocny a w praktyce niewielu![]()
OBYWATELGC
Jedynka wymiata, reszta znakomita!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R