Strona 6 z 70 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 695

Wątek: Olympus E-620

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    E-520 teraz trochę bez sensu kupować, jak jest E-620, chociaż przy dzisiejszym kryzysie cena będzie pewnie początkowo nieciekawa. Ciekawe czy obie linie 4xx i 5xx zarzucą na rzecz 6xx, czy też po prostu będzie większy wybór. Podobają mi się ruchy Olympusa ostatnio, jak będę kiedyś chciał zmienić body, to nie będzie problemu, co najwyżej za duży wybór będę miał.
    Ostatnio edytowane przez Magnesus ; 24.02.09 o 09:55
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Piękna maszynka.....no ale te szumy o których wspominał Dzemski,z przepałami takze sobie chyba nie poradzili

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lukaszstysiu Zobacz posta
    Wreszcie odchylany ekran może bo bajer ale przydatny a nie wiecie ile będzie kosztować. Przy okazji proszę mi wytłumaczyć czytałem gdzieś na internecie ze panasonic i Olympus połączyli siły w projektowaniu, kompaktu tzw lustra bez lustra. Nie rozumiem tu tego czyli co z oferty Olympusa znikną wszystkie lustra począwszy od e 420 po przez e e 30 kończąc na e 3, i jak już truje to proszę mi wysłać link na forum tu o standardzie 4/3 bo szukam i nic. A wie ktoś jeszcze bo chodzą plotki ze panasonic robi dla Olympusa matryce to jest prawda.
    wszystko jest na forum, a na stronie głównej aż gryzie w oczy temat o systemie micro 4/3

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Marketindowo lekki fals.
    - kiler z obiektywem ED 14-42! Tak się nie robi , mogli już wstawić klasykę 14-54
    - logika numeracji systemowej poszła do kosza. Nie każdy skojarzy, że nie jest to odległy następca E-30, a tylko "wypadkowa" szeregu E-400 i E-500 , takie dwa w jednym Ciekawym następcy E-30 w takiej sytuacji, o następcy E-3 już nie mówię. Ciasno się robi w tym układzie i następcą E-3 musi już być sprzęt o klasę wyżej niż dotychczas ...!?
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lukaszstysiu Zobacz posta
    tu podaje cenę tego Olka na terenie U.S.A to cytat ze fotopolis "Na razie nie znamy cen powyższych zestawów - w USA sam korpus ma kosztować około 700 dolarów. Wiadomo natomiast, że mają trafić do sklepów dopiero pod koniec kwietnia tego roku.""
    w tym watku już się cena przewinęła 2 razy ;P czytaj dokładniej

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kaz de Wro Zobacz posta
    Ciasno się robi w tym układzie i następcą E-3 musi już być sprzęt o klasę wyżej niż dotychczas ...!?

będzie...E-3 z 20 milionami piksli

| OlyJedi Awatar Darekw1967
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    WOW!

Ktoś chce kupić ode mnie E-410?
    Witam

Ja swojej E-410-tki nie sprzedaje...

Ciekawe jaka cena bedzie tej nowosci ?

Pozdrawiam
    Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Darekw1967 Zobacz posta
    Ciekawe jaka cena bedzie tej nowosci ?
    następny ;P

a że tak powiem, nie wiecie jaka cena będzie, bo ja też nagle oślepłem

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Ciekawe czy będzie auto iso z wyświetleniem informacji o czułości w wizjerze? Jak specyfikacja na Fotopolis jest poprawna to zmiana czułości ma się odbywać krokach co 1/3 lub 1 EV. Idealny amatorski aparacik?
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar qazy
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    A ja sobie myślę że ten aparat to dobry kierunek rozwoju ale jeszcze za mało żeby zmieniać np. rocznego 510. Zwłaszcza dla amatora który ciągle nie wykorzystuje w pełni tego co ma. Trochę tak np. dla mnie.
    Potrzebuję większej rewolucji i pewnie poczekam rok/dwa na kolejne modele z tej półki gdy nowinki technologiczne sprawią ze będzie to miało większy sens.
    Za to dla kogoś kto ma starszą lustrzankę albo to ma być pierwsza jest to super wybór jak swego czasu 510.
    I nie przejmowałbym sie czy szumi trochę bardziej czy mniej niż konkurencja w tej klasie bo w codziennym użytkowaniu to nie jest tak istotne. Bardziej do mnie przemawiają poprawki typu lepszy autofokus, odchylany ekran itd. to co ułatwia robienie zdjęć. To jest super.
    Było: Panasonic GX1, Olympus E510
    Jest: Panasonic GX7

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów