Dalej jest "brrr" ale delikatniejsze i cichsze
Co do LCD to miałem na myśli oczywiście rozdzielczość. Nikon D90 a to on jest bezpośrednim konkurentem E-620 ma LCD VGA a to się przydaje. My nawet w E-3 mamy rozdzielczość jak w kompaktach...
Dalej jest "brrr" ale delikatniejsze i cichsze
Co do LCD to miałem na myśli oczywiście rozdzielczość. Nikon D90 a to on jest bezpośrednim konkurentem E-620 ma LCD VGA a to się przydaje. My nawet w E-3 mamy rozdzielczość jak w kompaktach...
Z tego co wiem to konkurentem E-620 jest Nikon D5000 a w szranki z Nikonem D90 to może stanąć E-30. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Z tego co znalazłem na sieci to zarówno E-620 jak i D5000 mają LCD po 230 000 punktów więc nie ma co narzekać![]()
Jeszcze niedawno wszystkie ekrany miały taką rozdzielczość i nikt nie narzekał (ba, niektóre miały nawet niższą...). Narzekania pojawiły się dopiero w momencie, jak okazało się, że można zrobić jeszcze lepsze ekrany.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
"There's no such thing as free titties"
Co tam ekranik, niech dadzą lepiej filmy![]()
Na optyczne.pl napisali, że punktów ale zapewne im chodziło o piksele. Chwyt marketingowy stosowany jest przy Nikonie D90 gdzie trąbią o 920tys. ale właśnie punktówco odpowiada 307 tys. pikseli a to już wygląda mniej atrakcyjnie dla potencjalnego klienta
![]()