Strona 4 z 70 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 695

Wątek: Olympus E-620

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez 2em Zobacz posta
    Ilość pegapikseli moża zaowocować większą ilością szumów niestety... wodotryski, wodotryski, wodotryski....to ja poczekam na obnizkę ceny e-30
    e? ta sama matryca w obu jest... wiec Twoja wypowiedź jest bez sensu...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    129,0 x 91,0 x 53,0mm - E-410,
    136,0 x 91,5 x 56,0mm - E-510,
    130,0 x 94,0 x 60,0mm - E-620 - czyżby wyższy komin?
    Ostatnio edytowane przez heyahero ; 24.02.09 o 12:21
    "There's no such thing as free titties"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    72
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Harpo Zobacz posta

Nie nadążam...mam E-510 rok i 2 miechy, kupiłem jako prawie "nowość" i w przeciągu tego roku pojawił się TRZECI model.
    Toż nawet w komputerach nie ma takiego speedu... Dla mnie dziwne.
    Nie dziwne, tylko firma która nie robi wokół siebie szumu, ginie w zapomnieniu. Wolę, żeby Olek robił szum nowościami co pół roku, niż np. romansem prezesa z woźną od magazynów.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Harpo Zobacz posta

Nie nadążam...mam E-510 rok i 2 miechy, kupiłem jako prawie "nowość" i w przeciągu tego roku pojawił się TRZECI model.
    Toż nawet w komputerach nie ma takiego speedu... Dla mnie dziwne.
    To jest bardzo dobra polityka (pucha co rok!). Zwłaszcza, że e-620 to nie prosty następca e-520
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    To jest bardzo dobra polityka (pucha co rok!). Zwłaszcza, że e-620 to nie prosty następca e-520
    Czyli trzeba otwarcie powiedzieć, że E520 został zastąpiony E30. Mamy teraz 3 linie E620, E30 i Ex - następca E3 premiera na jesień. Między E5xx, a E4xx były za małe różnice, a E4xx brakowało trochę funkcji, zastąpiono je jednym porządnym małym aparatem, E5xx po przez E30 awansowało na semi profi i jedziemy dalej.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Mielec
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Muszę przyznać, że po tej wydaje się bardzo dobrze przemyślanej i trafionej w gusta użytkowników konstrukcji (przynajmniej teoretycznie), jestem niezmiernie ciekaw co zaprezentuje Olympus w systemie m4/3.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta
    Czyli trzeba otwarcie powiedzieć, że E520 został zastąpiony E30. Mamy teraz 3 linie E620, E30 i Ex - następca E3 premiera na jesień. Między E5xx, a E4xx były za małe różnice, a E4xx brakowało trochę funkcji, zastąpiono je jednym porządnym małym aparatem, E5xx po przez E30 awansowało na semi profi i jedziemy dalej.
    Dokładnie. W końcu są wyraźne trzy linie... no prawie wyraźne, ciekawe jaki poziom będzie reprezentował E-3++

diabolique
    Gość
    A spawarka? Czy ma spawarkę?
    Znów będzie zalew postów od nowincjuszy...

| OlyJedi Awatar 2em
    Mieszka w
    Świętochłowice, Katowice, Poland, Poland
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    grizz - mówiłem to w stosunku do sprzętu jaki posiadam tj. e-510...a jak już się mam ładować w matryce ( i szumy) 12 mp to wybieram e-30 i tyle. Teraz myslę odnajdziesz sens mimo wczesnej pory.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Jak widać aparat na start przyjęty entuzjastycznie, większość piszących wyraża bardzo pochlebne opinie na podstawie zdjęć aparatu i specyfikacji. Pamiętacie jaka jazda była jak Oly zaprezentował E-330 a potem E-400? Dużo jęków, zawodzeń i pytań co to ma być... Ludzie się musieli przekonać do tych konstrukcji. A teraz w zasadzie miłość od pierwszego wejrzenia...
    Robi też wrażenie deklarowana szybkość pojawienia się aparatu w sprzedaży - to już nie jest wyczekiwanie długimi miesiącami...
    Ostatnio edytowane przez Karol ; 24.02.09 o 09:23
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów