129,0 x 91,0 x 53,0mm - E-410,
136,0 x 91,5 x 56,0mm - E-510,
130,0 x 94,0 x 60,0mm - E-620 - czyżby wyższy komin?
Ostatnio edytowane przez heyahero ; 24.02.09 o 12:21
"There's no such thing as free titties"
Czyli trzeba otwarcie powiedzieć, że E520 został zastąpiony E30. Mamy teraz 3 linie E620, E30 i Ex - następca E3 premiera na jesień.Między E5xx, a E4xx były za małe różnice, a E4xx brakowało trochę funkcji, zastąpiono je jednym porządnym małym aparatem, E5xx po przez E30 awansowało na semi profi i jedziemy dalej.
Muszę przyznać, że po tej wydaje się bardzo dobrze przemyślanej i trafionej w gusta użytkowników konstrukcji (przynajmniej teoretycznie), jestem niezmiernie ciekaw co zaprezentuje Olympus w systemie m4/3.
A spawarka? Czy ma spawarkę?
Znów będzie zalew postów od nowincjuszy...
![]()
grizz - mówiłem to w stosunku do sprzętu jaki posiadam tj. e-510...a jak już się mam ładować w matryce ( i szumy) 12 mp to wybieram e-30 i tyle. Teraz myslę odnajdziesz sens mimo wczesnej pory.
Jak widać aparat na start przyjęty entuzjastycznie, większość piszących wyraża bardzo pochlebne opinie na podstawie zdjęć aparatu i specyfikacji. Pamiętacie jaka jazda była jak Oly zaprezentował E-330 a potem E-400? Dużo jęków, zawodzeń i pytań co to ma być... Ludzie się musieli przekonać do tych konstrukcji. A teraz w zasadzie miłość od pierwszego wejrzenia...
Robi też wrażenie deklarowana szybkość pojawienia się aparatu w sprzedaży - to już nie jest wyczekiwanie długimi miesiącami...
Ostatnio edytowane przez Karol ; 24.02.09 o 09:23