Ilość pegapikseli moża zaowocować większą ilością szumów niestety... wodotryski, wodotryski, wodotryski....to ja poczekam na obnizkę ceny e-30
Do tej pory brak IS powodował, że na serię 4xx patrzyłem z przymrużeniem oka. Dzisiaj można powiedzieć, że małe lustrzanki są "prawdziwe" bo mają IS i AF
Hehe, a doczytaliście w specyfikacji:
W końcu będzie można forum aparatem przeglądać, precz z komputeramiZłącza:
Ethernet 10/100
Ciekawy jestem rozmieszczenia punktów AF w wizjerze. Jak ktoś znajdzie taki obrazek nie podlinkuje, please...
e-520 (Pentamirror, 95% coverage, 0.92x magnification)
e-620 -Celownik optyczny pokrywający około 95% pola kadru przy powiększeniu 0.96x
e-30 98% pokrycia pola kadru i powiększenie wynoszące około 1.02x
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
ethernet pojawia się w specyfikacji już od kilku modeli...
Ostatnio edytowane przez grizz ; 24.02.09 o 08:58 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Aaaatam, z E-30 nie jest tak źle - tu też siedzi 12Mpx. Hehe, ja poczekam na obniżkę E-620. Wielkość E-410, stabilizacja obrazu, obrotowy LCD, dodatkowe klawisze funkcyjne, dedykowany grip (nareszcie!!!). Wizjer będzie pewnie troszku większy od 410, ale nie za bardzo - jeszcze jedna przesłanka do inwestycji w ME-1. Nawet zewnętrzny czujnik do pomiaru WB toto ma.
Znając życie pod koniec roku będzie mój!
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"
no to teraz czekamy na cenę w polskiej dystrybucji...
Nie nadążam...mam E-510 rok i 2 miechy, kupiłem jako prawie "nowość" i w przeciągu tego roku pojawił się TRZECI model.
Toż nawet w komputerach nie ma takiego speedu... Dla mnie dziwne.
"Amator martwi się o sprzęt,
Profesjonalista martwi się o kasę,
a Mistrz martwi się o światło."
Harpowe fotki