Rzecz w tym, że E-620 już jest faktem, w dodatku namacalnym, a ten D5000 to tylko plotka.
Rzecz w tym, że E-620 już jest faktem, w dodatku namacalnym, a ten D5000 to tylko plotka.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
TruePic III to może być jakiś mips albo arm z autorskim softem olympusa pod szokującą nazwa, skoro E-3 potrafi zrobić 2.1 klatek (po zapełnieniu bufora) na sekundę oznacza to ze "przepustowość" tego procesora to minimum 21 mpix na sekundę (demozaikoawnie + kompresja).
To z kolei oznacza minimum 21 klatek na sekundę obrazów o rozdzielczości 1mpix (czyli np 1280x720p).
Oczywiście to tylko gdybanie.
Witaj
Filmy to ja kamera krecea zdjecia robie aparatem.
Dla mnie przydaloby sie... miec znacznie szerszy zakres tonalny
i uszczelnienia korpusu do tego...
Fajna by byla... komunikacji WI-FI w korpusie bo
prawde mowiac, wszystko ma kabelki i zaczyna mi
to wokol petac pod nogam
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Zastanawiam się czy nikt nie bawił się w stworzenie nowego firmwaru, który np. dodawałby dodatkowe pola AF w e520..
Czy w canonie to jest tyle prostsze?
w e620 pól fokusa jest już więcej ale na pewno można by było np obniżyć iso do 50, chociażby sztucznie..
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
W e520 przy LV jest 11-punktowy AF, przy wyłączonym pozostają 3. Można by to rozbudować na stówę!
Jak wiadomo poprzez firmware można by wprowadzić wiele dodatkowych bajerów, wiadomo.. bajer nie jest do niczego niezbędny, po prostu się zastanawiam, że nikt tego jeszcze nie rozkminił jak to miało miejsce z kompaktami Canona.
Ostatnio edytowane przez Syd Barrett ; 26.02.09 o 18:05 Powód: dopiska