Strona 20 z 70 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 695

Wątek: Olympus E-620

| OlyJedi Awatar J.Graph
    Mieszka w
    Józefów/Warszawa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dla mnie w sumie żadna rewelacja ... chyba najbardziej ze względu na grip ...
    Dużym plusem natomiast jest dedykowany battery pack
    Olympus idzie do przodu i bardzo sie z tego ciesze jak sobie przypominam trollowanie na temat upadku systemu zaczynam sie śmiać
    Ja jednak zostaje nadal przy E-510 ... Chociaż jak widze E-3 w gablotkach sklepowych to ślinka cieknie

http://informationondigitalcamera.bl...le-in-usa.html

piotrek204
    Gość
    Musze przyznac ze na dzien dzisiejszy olympus wyglada w stosunku do konkurencji duzo lepiej niz rok temu w tym segmencie rynku.
    620 jest czyms czego brakowalo, 420 i 520 byly zacofane, teraz to sie zmienilo, jest lepsza matryca, jest IS, normalny AF.
    Bardzo kuszace jest sterowanie zdalne lampami, szkoda ze fl-50r jest stosunkowo droga.

| OlyJedi Awatar Ruff
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    No a ja bym radził się zastanowić obecnym posiadaczom 410 i 510 czy nie chcą się na coś przesiąść, bo teraz jest czas, żeby jeszcze uzyskać przy sprzedaży jakąś w miarę sensowna cenę, bo na moja logikę (może błędną...) to z wejściem 620 spadną ceny 520 i 420 a co za tym idzie i 510 i 410, więc wydaje mi się, że zdążyłem rzutem na taśmę...
    Choć z uzyskanej ceny nie byłem zadowolony, to chyba jednak powinienem się cieszyć...
    A swoją drogą to jak dziś rano przeczytałem o tym aparacie to na początku się wkurzyłem, że ja tu przepłacam za E-30 a olek "pyk" i E-30 w mniejszym pudełku, ale po tym jak zobaczyłem rozmieszczenie punktów AF, brak porządnego uchwytu (gripów nie lubię na razie...), mniejszy wizjer, brak górnego wyświetlacza itd. to jednak się cieszę, że mam E-30
    Pozdr - Ruff
    (Olympus E-30 + 12-60 + 70-300 + 50 + 3xFL36R)
    przemekrafa.com

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez piotrek204 Zobacz posta
    Musze przyznac ze na dzien dzisiejszy olympus wyglada w stosunku do konkurencji duzo lepiej niz rok temu w tym segmencie rynku.
    620 jest czyms czego brakowalo, 420 i 520 byly zacofane, teraz to sie zmienilo, jest lepsza matryca, jest IS, normalny AF.
    Bardzo kuszace jest sterowanie zdalne lampami, szkoda ze fl-50r jest stosunkowo droga.
    W zeszłym roku wiosną to chyba oferta na rynku nie była zła, skoro Olek miał 1/5 całej sprzedaży lustrzanek w PL... gorzej było z perspektywami na lato i jesień.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    242
    Moja galeria
    Jeśli konkurencja nie pokaże teraz jakiejś ciekawej nowości w entry-level, to Olek jest na dobrej drodze, żeby nadrobić straty z ostatnich miesięcy.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Jeśli konkurencja nie pokaże teraz jakiejś ciekawej nowości w entry-level, to Olek jest na dobrej drodze, żeby nadrobić straty z ostatnich miesięcy.
    przy obecnym reklamowaniu się sony? Raczej bez szans
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Ruff Zobacz posta
    No a ja bym radził się zastanowić obecnym posiadaczom 410 i 510 czy nie chcą się na coś przesiąść, bo teraz jest czas, żeby jeszcze uzyskać przy sprzedaży jakąś w miarę sensowna cenę, bo na moja logikę (może błędną...) to z wejściem 620 spadną ceny 520 i 420 a co za tym idzie i 510 i 410, więc wydaje mi się, że zdążyłem rzutem na taśmę...
    Choć z uzyskanej ceny nie byłem zadowolony, to chyba jednak powinienem się cieszyć...
    A swoją drogą to jak dziś rano przeczytałem o tym aparacie to na początku się wkurzyłem, że ja tu przepłacam za E-30 a olek "pyk" i E-30 w mniejszym pudełku, ale po tym jak zobaczyłem rozmieszczenie punktów AF, brak porządnego uchwytu (gripów nie lubię na razie...), mniejszy wizjer, brak górnego wyświetlacza itd. to jednak się cieszę, że mam E-30
    tak, wszyscy sprzedajmy puchy od E-400 do E-520 (po w dzień stracą swoje funkcje) i kupujmy nowe bo one za nas będą fociły lepiej i na pewno użyjemy tryliona nowych ficzerów które dają... ręce opadają.
    www.tekkenolandia.pl
    E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa/Kijów
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam!

tego filmiku chyba jeszcze nie bylo....
    niestety na hiszpanskim

http://www.quesabesde.com/camaras-di...deos,4241.html

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Właśnie dostałem od żony oficjalną zgodę na zakup E-30
    ...tylko kasę sobie sam zorganizuj...
    Aaaa, E-400 nie sprzedaję
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar kateb
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    niop... a kiedys (2000?)kompakt kodaka miał możliwość dowolnego modyfikowania oprogramowania... ehhh
    hmmm... ale to chyba Kodak ma lwią część tych wszystkich patentów
    Fujifilm X10

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów