o, dzięki za link, może tam kilka fotek podepnę.
o, dzięki za link, może tam kilka fotek podepnę.
Bo.
"Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
Aldous Huxley
Ostatnio edytowane przez dog_master ; 14.07.09 o 15:36
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
dzięki za info o psach. Poproszę o jeszcze przy następnych fotkach, bo na googlach jak nie wiadomo co szukać to dość ciężko znaleźć.
Mnie na wystawie zauroczył pies faraona. Wkleiłem go do wątku o psach w mieście. Niesamowicie zgrabny, ruchliwy, a przy tym tak przyjazny. Można rzec spokojny wulkan.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
53. owczarek ... ?
Ostatnio edytowane przez Bo. ; 14.07.09 o 15:42 Powód: Automatyczne scalenie postów
Bo.
Aldous Huxley
Francuski (briard)
Światło niezłe, tło przeszkadza, ale to niestety norma w takich warunkach :/
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
trochę odwiedzin było, ale zupełny brak komentarzy. Hmm, być może nudne te fotki, ale po żywej dyskusji na temat psów w mieście i nie tylko, chciałem przede wszystkiem pokazać zachowanie tych wystawowych. Może to dziwne, ale mimo dużego tłoku (ludzi i psów), psy były bardzo spokojne i prawie wszystkie uśmiechnięte. Z ludźmi było różnie. Właśnie te uśmiechy chciałem pokazać.
Na ulicach obserwuję sytuacje odwrotne, dużo większą nerwowość psów i pełną obojętność właścicieli ... .
59. kolejny owczarek ... ? w sieci najczęściej widnieje pod hasłem "Czechosłowacki".
60.
61.
ostatnia fotka już zza bramy wystawowej.
Bo.
Aldous Huxley
Czechosłowacki wilczak
59. fajneTylko z lewej to coś przeszkada, a na kadrowaniu się nie znam.
60. Poruszone albo mi się zdaje
61. Mina cudna
Ale bekstejdż [56-58] mi się najbardziej podoba![]()
Mnie chiba 55 się podoba najbardziej, w 59 cós wlazło w kadr. Wiem, że na to nie miałeś wpływu ale mi najbardziej przeszkadzają, smycze. Ale to jest tylko MSZ.
Pozdrawiam.
Podpisuję się pod poprzednikiem - MSZ 55 najciekawsze.
Czy wyostrzasz fotki po zmniejszeniu? Bo tak troszeczkę MSZ ostrości brakuje...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania