Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 91

Wątek: Bo_fotki

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    45 - nie bardzo wiem, o co chodzi
    47 - chyba ostrości trochę brakuje
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

| OlyJedi Awatar Bo.
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    odnośnie 45., czasami fascynują mnie same kolory , a czasami nieostrości , choć przyznam Ci, że pierwszy kwiat na 47 mógłby być lepiej wyostrzony. Thx Daghda za opinię.
    Bo.

"
    Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
    Aldous Huxley

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Dooohhh, coś mi Firefox kuleje - teraz zobaczyłem bardzo ładne kwiatki na 48. Ale ja się na kwiatkach nie znam
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

| OlyJedi Awatar Bo.
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    kwiaty to dla mnie obecnie super temat na poznanie możliwości sprzętu. Jednocześnie zachwycają kształtem i barwą.
    Pls o opinie .
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    w trakcie robienia fotek kadr 47. bardziej mi się podobał niż 48., no ale po wykonaniu (odbiór na ekranie) jest odwrotnie. Heh
    Ostatnio edytowane przez Bo. ; 14.04.09 o 16:37 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Bo.

"
    Aldous Huxley

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bo. Zobacz posta
    ...
    w trakcie robienia fotek kadr 47. bardziej mi się podobał niż 48., no ale po wykonaniu (odbiór na ekranie) jest odwrotnie. Heh
    Masz rację 48 lepszy
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Agulka
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bo. Zobacz posta
    _
    Jeśli chodzi o kadrowanie to bardziej mnie odpowiada 47, kwiatki utworzyły fajną linię po skosie kadru (chyba Ramzes II zwracał kiedyś uwagę na to, żeby skośne linie "rosły" od lewej do prawej, przez co - tak jak u Ciebie - fotki są przyjemniejsze w odbiorze), ale faktycznie coś z ostrością nie za bardzo. Trochę lepiej też odbieram naświetlenie w 48, bo 47 jakby (na moje ślepe oko ) przepalone, w każdym razie mniej szczegółów widzę. Chociaż nie wiem, może to tylko przez niewyostrzenie...

A 45 nie rozumiem za bardzo, tak jak daghda. Nie wiem, co to za kwiatek, nie wiem też za bardzo co chciałeś pokazać na tej focie, oblepiony jakąś posoką kwiatostan (?) nie zachęca do refleksji nad pieknem flory . Chyba, że próbowałeś po prostu jakie parametry ekspozycji dobrać, żeby jasne elementy nie były przepalone a ciemne nie były czarną dziurą Czyli, że to taka techniczna fotka
    Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.

| OlyJedi Awatar Bo.
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Agulka Zobacz posta
    A 45 nie rozumiem za bardzo, tak jak daghda. Nie wiem, co to za kwiatek, nie wiem też za bardzo co chciałeś pokazać na tej focie, oblepiony jakąś posoką kwiatostan (?) nie zachęca do refleksji nad pieknem flory . Chyba, że próbowałeś po prostu jakie parametry ekspozycji dobrać, żeby jasne elementy nie były przepalone a ciemne nie były czarną dziurą Czyli, że to taka techniczna fotka
    45. to rajski kwiat czyli strelicja. Podczas focenia broczyła "krwią", sokiem czy też łzami. Urzekła mnie barwą, dlatego na fotce jest tylko jej serce (środek). Cała roślina wilekości 4-5 metrów, choć ładna, to jednak jak wiele "palmowatych", nie wzbudzała już takiego zachwytu.
    Bo.

"
    Aldous Huxley

| OlyJedi Awatar Bo.
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    49. i na zakończenie serii:
    Bo.

"
    Aldous Huxley

| OlyJedi Awatar Bo.
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    na forum mamy dużo wątkow ze zwierzętami, ale nie mogę znaleźć oddzielnego o psach (oczywiście z fotkami). Czyżby brakowało tutaj ich miłośników ? Heh, chyba nie umiem szukać.
    Poniżej przedstawię parę piękności z ostatniej wystawy psów rasowych w Warszawie. Oczywiście proszę o komentarze do fotek, Wasze uwagi i propozycje są dla mie b. cenne. Ponieważ nie jestem znawcą psów to nie zawsze podam rasę . Będzsie mi miło jak ktos uzupełni
    50. Yorkshire

51.

52.Chart cośtamcośtam
    zapraszam do komentowania ...
    Bo.

"
    Aldous Huxley

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów