dzięki za miłe oceny;
pustynia, nawet w wydaniu mikro, taka jak na GC, robi wrażenie. Można ją zdobyć marszem w ok. 3 godziny, ale pomimo tego, słońce daje się nieźle we znaki ... .
Idąc wybrzeżem można napotkać plażowe, turystyczne atrakcje.
dzięki za miłe oceny;
pustynia, nawet w wydaniu mikro, taka jak na GC, robi wrażenie. Można ją zdobyć marszem w ok. 3 godziny, ale pomimo tego, słońce daje się nieźle we znaki ... .
Idąc wybrzeżem można napotkać plażowe, turystyczne atrakcje.
Bo.
"Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
Aldous Huxley
całkiem przyjemna seria.
Na mnie największe wrażenie zrobiło 12 - może lekko krzywy horyzont ale potęga![]()
Witaj. 17 kapitalna![]()
Miła dla oka seria .
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
Ostatnio edytowane przez Bo. ; 12.03.09 o 17:24 Powód: Automatyczne scalenie postów
Bo.
Aldous Huxley
Bardzo ciekawe 4 i 5 ale kolory mało wyraziste, z 12też mógłbyś wyciągnąć więcej. 17 rewelacja widać, ze zacząłeś zabawę z suwaczkami
A masz zdjecie boskiego palca?
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
mam, nawet kilka, bo nijak mi nie wychodził. Niestety byłem tam w samo południe, a słońce tak żarzyło, że "palec" topił sie we mgle
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
co do suwaków, to dopiero się ich uczę.
Ostatnio edytowane przez Bo. ; 12.03.09 o 17:51 Powód: Automatyczne scalenie postów
Bo.
Aldous Huxley
20 mi się podoba - ładnie gra morze z tym wystającym lądem (falochronem?). Ta para przyciąga wzrok, do pełni szczęścia brakuje, żeby byli jeszcze bliżej mocnego punktu, ale pewnie wtedy przesunięcie kadru zupełnie zmieniłoby charakter zdjęcia.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Byłam tam 6 lat temu i zdjęcia wtedy robione analogiem. Zmobilizowałeś mnie do poszukania wspomnień.
Ale takich fajnych jak 4,5 i 17 napewno nie mam.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
20-tka bardzo udana, w ogóle sporo sympatycznych zdjęć. Panujesz dobrze nad kolorem, nie masakrujesz zdjęć suwaczkami, podoba mi się to.