Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Olek E520 - zapytania

lukaszstysiu
    Gość
    Dzięki za uwagę będę pamiętał.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Witam mam pytanie Kto robi dla firmy olympus matryce (live mos) obiło mi sie o uszy ze firma panasonic proszę albo mi to tłusto wyjaśnić albo podać namiar na artykuł w internecie bardzo potrzebuj tych informacji z góry dziekuje
    Ostatnio edytowane przez lukaszstysiu ; 23.02.09 o 15:22 Powód: Automatyczne scalenie postów

Mieszka w
    Chorzów
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Faktem jest, że instrukcję obsługi tylko pobieżnie przeleciałem.
    Powód - brak czasu i lenia tez mam. W sumie w oczekiwaniu już są dwie instrukcje do przeczytania. W środę pewnie znajdę czas na przestudiowanie i dam znać co się zmieniło.

Trochę nie rozumiem, co zmienić w trybie AUTO aby zdjęcia były jaśniejsze. ISO nic nie daje, dam większe, to aparat skraca czas. O wiele lepiej jest w trybie manualnym i jakby jeszcze wyłączyć autofocus i ręcznie kręcić, to o wiele ładniejsze wychodzą niż w trybie auto.

Pogoda kiepska, coś mnie dopada, a jeszcze obowiązki czekają.

W środę lub czwartek dam znać o poprawie lub kolejnych problemach.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Marcin.slask Zobacz posta
    Trochę nie rozumiem, co zmienić w trybie AUTO aby zdjęcia były jaśniejsze. ISO nic nie daje, dam większe, to aparat skraca czas.

a może EV lampy na plus ? lol

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar MartinP
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    w trybie Auto to możesz kadr zmienić
    nie wiem o co Tobie dokładnie chodzi ale może zobacz sobie w menu AE BKT.
    A jeśli chodzi o tryb AUTO to ja mam takie zdanie:
    - jest to tryb pracy aparatu którego efekty będą na tym samym poziomie co wiedza człowieka który go ustawił...
    bez urazy oczywiście...
    Pogoda brzydka wiec na prawdę polecam przeczytać instrukcje obsługi która jest napisana bardzo czytelnie (przynajmniej ta od E-520) ew. zobaczyć sobie płytkę DVD z kursem fotografii którą też otrzymuje sie za free po rejestracji Olka.
    Pzdr i miłego wieczoru życzę.
    Ostatnio edytowane przez MartinP ; 23.02.09 o 21:51
    E-520 i inne foto szpeje

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Marcin.slask Zobacz posta
    Faktem jest, że instrukcję obsługi tylko pobieżnie przeleciałem.
    Powód - brak czasu i lenia tez mam. W sumie w oczekiwaniu już są dwie instrukcje do przeczytania. W środę pewnie znajdę czas na przestudiowanie i dam znać co się zmieniło.

Trochę nie rozumiem, co zmienić w trybie AUTO aby zdjęcia były jaśniejsze. ISO nic nie daje, dam większe, to aparat skraca czas. O wiele lepiej jest w trybie manualnym i jakby jeszcze wyłączyć autofocus i ręcznie kręcić, to o wiele ładniejsze wychodzą niż w trybie auto.

Pogoda kiepska, coś mnie dopada, a jeszcze obowiązki czekają.

W środę lub czwartek dam znać o poprawie lub kolejnych problemach.
    kurcze no... z przyjemnoscia bym ci napisal co zrobic, zeby te zdjecia byly jasniejsze i ladniejsze, ale pewnie nie bedziesz mial czasu, zeby to wszystko przeczytac, to pomyslalem sobie, ze nie bede marnowal twojego cennego czasu i zmuszal cie do czytania forum...
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++