no wlasnie ktora?
komentarze mile widziane
no wlasnie ktora?
komentarze mile widziane
Ja wolę proste, ale ja w ogóle tak mam![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dobre zdjęcie, fajne kolorki. proste. perspektywa tu nic IMHO nie wnosi. a coś niedomazane w PS wokół pana? bo ma poświatę od pasa w dół
Ostatnio edytowane przez drozdu ; 28.05.09 o 14:39
W Galerii pisałam, że mi krzywizna nie przeszkadza. Po zobaczeniu prostego - wolę proste
Fajne zdjęcie.
rozkrecilem dzisiaj adapter. w ruch poszly:
led zeppelin III i IV
modry effect
gabor szabo
chick corea
mahavishnou orchestra
gil evans
i ostatni nabytek chase
w efekcie powstalo kilka fotek
Z obróbki to jedynie ostatnietrochę za dużo z dołu ale motyw fajny
![]()
czesc,
ostatnie akurat specjalnie nieobrabiane, swiatlo zastane, WB szara kartka + odrobina levelsow i linear cotrast.
moze masz racje z tym dolem, choc zalezalo mi na tym, zeby pokazac caly talerz. oddech w takim wypadku raczej wskazany (prawde mowiac, u gory nie bylo z czego juz ciac)
ciekawym dlaczego te obrabiane na nie?
to "zadymine" mialo byc takie ...gazetowe, jak fotka z okresu kiedy produkowano te adaptery
dzieki za wjazd
pzdr
msz na tym zdjęciu "ten efekt" jak leży na czarnym kolorze psuje odbiór, jak leży na innym (np.srebrnym,białym) to ładnie![]()
z tego co pamietam druk w tamtych czasach jednakowo traktowal "jasne" i "ciemne" fotografie. duza wiekszosc byla lekko "poddymina"
zgodnie z sugestia, jak bede mial cos bialo-srebrnego, to sprobuje przefiltrowac przez ta obrobke
pzdr