...wenezuelskie seriale, to sie poplakalem
dzieki wszystkim za komentsy
wlasnie to "co,kto, z kim i dlaczego" bylo dla mnie interesujace. poza tym geometria kontrastuje z miszmaszem, rownowazac balagan swiatel i cieni. tak sądze![]()
moze macie racje... choc sciana wraz z dolna partia sniegu tworza ramke, spychajac Cleese'a na dalszy plan. zamysl byl taki, zeby tego Cleese'a schowac jednak za tym murem. Taki Monthy Pythonowski pstryk. Elegancki facio, w brudnym, zapomnianym zaulku, na odrapanej scianie, w sniezycy, gdzies w Polsce, w malym miasteczku, gra swoja role, za ktora bierze gruba kase. Role, ktora malo kto zauwaza
jeszcze raz dzieki za wizyte, niebawem wrzuce cos nowego. ladne slonce bylo dzisiaj we wro. na razie sortuje i wybieram...to naprawde ciezka robota
zapr i pzdr
eho
na razie wybralem jedno. kolory mi sie spodobaly
07_auto photochopin.jpg podoba się, ciekawe zestawienie, daje do myślenia![]()
najmlodsza generacja hip-HOPu jezdzi po Chopinie![]()
dziekuje wszystkim, ktorzy tu zagladaja oraz tym, ktorych tu jeszcze nie bylo.
kilka fotek z dnia kobiet - wroclaw, park slowackiego, "nordic walking" - na takie cos trafilem
bede wdzieczny za opinie
dziekuje za cala mase komentarzy
dorzucam kolejne dwa. jakies wskazowki, opinie, komentarze? podoba sie/nie podoba? co sadzi szanowne forum?
eho
sorry, ale ja tu nic ciekawego nie widzę do komentowania
Nie podoba mi się taki statyczny walking i do tego mocno przycięty.
Właściwie to zainteresowała mnie tylko to zdjęcie:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...ntid=13735.jpg
gdyby nie te badyle z przodu to mogło by być całkiem ciekawe
Pozdrawiam
statyczny walkin tez mi nie lezy. nie kumam laczego go tu wsadzilem, ale skoro juz jest, to jest i tyle. nie bede sie wypieral, taki etap.
a widzisz - kicius za badylem podoba sie wielu ludziom. twierdza nawet, ze to dobre, bo na pierwszy rzut zdjecie jest nijakie, a po chwili widac oczy i wszystko staje sie jasne
dzieki za opinie![]()
co sadzicie? bede wdzieczny za opinie, kazda - rzecz jasna. mozna tu sobie pojechac, wyladowac sie, byle z sensem
jakos mnie ostatnio na kolory wzielo
pzdr
eho