Postanowiłem założyć swój wątek, w którym będę umieszczał swoje prace. Liczę na liczne komentarze i opinie
1. Zdjęcie z warszawskiego oceanarium
Postanowiłem założyć swój wątek, w którym będę umieszczał swoje prace. Liczę na liczne komentarze i opinie
1. Zdjęcie z warszawskiego oceanarium
O L Y M P U S E-510 + 14-42mm + 40-150mm + ZD 50mm F/2 Makro + FL 50R + Sandisk CF 4gb + statyw HAMA + filtr polaryzacyjny HAMA + Helios 58mm F/2 + pierścienie pośrednie + kilka kolorywych szkiełek do fotografii czarno-białej. POZDRAWIAM
Technicznie jest ok, niemniej zdecydowanie wolałbym całą rybę widzieć na tym zdjęciu.
Ogladam to zdjęcie i ogladam... i oczy cały czas mi latają i nie potrafią na niczym sie zatrzymać. Gdyby z prawej bylo ciaśniej i nie było tego przeprału na dole to moim zdaniem było by lepiej.
No i ja tam wole całe rybki![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Dobrze,ze podpisujesz-nie wykorzystaja nigdzie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
chciałem ją uchwycić całą ale wtedy dookoła byłoby miliard innych rzeczy, ogromne zamieszanie w kadrze.
O L Y M P U S E-510 + 14-42mm + 40-150mm + ZD 50mm F/2 Makro + FL 50R + Sandisk CF 4gb + statyw HAMA + filtr polaryzacyjny HAMA + Helios 58mm F/2 + pierścienie pośrednie + kilka kolorywych szkiełek do fotografii czarno-białej. POZDRAWIAM
już raz mi ukradli zdjęcie i użyli do reklamy sklepu dziecięcego
No to masz jak w banku, że to zareklamuje nowy model akwarium lub karmę dla rybek.
Nawet tam z prawej coś takie pływa jak karma to i PSować bardzo nie trzeba![]()
http://foto.recenzja.pl/Forum-viewto...t-ukradli.html
tu masz całą dyskusje na ten temat. Nie chce mi sie drugi raz pisac
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Kolejna fotografia z oceanarium
2.
Ostatnio edytowane przez filippohh ; 17.02.09 o 09:32 Powód: Automatyczne scalenie postów