witam, kupiłem pilota do C-7070, (zamiennik na allegro). Niestety aparat nie reaguje na polecenia pilota. Czy musze cos uaktywnic w aparacie? Probowałem zrobic zdjecie z pokretlem ustawionym na auto (P) i nie dziala... Prosze o pomoc jesli ktos wie
witam, kupiłem pilota do C-7070, (zamiennik na allegro). Niestety aparat nie reaguje na polecenia pilota. Czy musze cos uaktywnic w aparacie? Probowałem zrobic zdjecie z pokretlem ustawionym na auto (P) i nie dziala... Prosze o pomoc jesli ktos wie
Nie znam tego aparatu, ale może trzeba ustawić wyzlawalnie pilotem (tam gdzie ustawia się samowyzwalacz). Na 100% w instrukcji obsługi będzie to dokładnie opisane.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Na logikę...
Wyszukaj w menu lub przycisk gdzie ustawia się zdjęcia seryjne, tam powinnien być także wybór zdjęć robionych pilotem. Tę opcję musiz sam uaktywnić aby pilot i aparat siebie "widziały".
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
ok, z checia poszukam tej funkcji w instrukcji ale niestety na oficjalnej stronie olympus juz nie oferuje pelnej kilkuset stronnicowej instrukcji tylko 32 stronnicowy manual...
moze ktos wie gdzie jeszcze znajde w pdf pelna instrukcje do C-7070?