E 520...oj tak dla początkujących jak znalazł...i póżniej też będzie ok...
...pozdrawiam cieplutko
E 520...oj tak dla początkujących jak znalazł...i póżniej też będzie ok...
...pozdrawiam cieplutko
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!

| OlyJedi
| OlyJedi

Byłem w Twojej sytuacji. Kupiłem E-520 dual kit, do tego Zuiko 35mm i FL36. I jest bosko... Tylko jednej rzeczy mi teraz brakuje.... czasu na focenie... Pozdrawiam.
Brak sygnatury do odwołania, z powodu gnuśności posiadacza profilu, przejawiającej się niepokojącą niechęcią do zadania sobie trudu wymyślenia i zrealizowania oryginalnego, przykuwającego wzrok tekstu, który można by potraktować jako sygnaturę nie przynoszącą mu ujmy.

| OlyJedi
| OlyJedi

510 lub 520
IS nie sposob przecenic. nie wyobrazam sobie teraz zycia na szerokim kacie bez IS w slabych warunkach oswietleniowych.
bezprzewodowe sterowanie lampa tez nie w kij dmuchal.
uzyteczne ISO 800 tez w koncu dzialka swiatla wiecej.
mniejsze RAW'y na karcie-mala rzecz, a cieszy
pare megapiksli-czyli wieksze mozliwosci ciecia-niby nic, a jednak.
ze nie wspomne o podgladzie na zywo przy jakims makrorobaczku albo portrecie z zamocowanym slynnym OM 50mm 1.4.
w sumie to niewielka roznicaale to ty musisz policzyc, czy warta takiej doplaty
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zapomnij o E-3,po co.
Nie jestem i pewnie już nigdy nie będę znawca ale E-510 lub 520+dual kit to to czego potrzebujesz na start.
E-3 zostawmy profesjonalistom a dla nas pstrykaczy(przynajmniej dla mnie) 510 wystarcza
pozdro.
Polecałbym zapomniane szkiełko 14-45.Czasami pojawia się na forum albo na Allegro i mozna je kupić w dobrej cenie.Niektorzy twierdzą,że jest lepsze od nowego 14-42 no i ma metalowy bagnet.

Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether
moje ma luzy i samo się potrafi zsuwać i rozsuwać, do tego ma kłopot z podawaniem poprawnej wartości przysłony. Mydlanie nie było i nie jest, jest ostre prawie jak 14-54. W sumie nie polecam, zwłaszcza używek, chińszczyna z tego szkła wyłazi bardzo
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com

| OlyJedi
| OlyJedi