Oka, dzięki za odpowiedź. Zrobiłam nowe, bo jakoś mnie natchnęło, ale dobrze wiedzieć na przyszłość
Dla mnie 5, a później długo, długo nic. Po pierwsze jakaś produktywna/społeczna aktywność. Sport, to zbyt oczywiste skojarzenie. Poza tym technicznie bardzo ok. Jeszcze drobna uwaga: numeracja niezbyt przejrzysta. W połowie stawki już zapomniałem, czy numerek jest do zdjęcia wyżej, czy niżej.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Ok, to chyba będzie pierwsze forum z zakazem pisania komentarzy... Poza tym, to myślałem, że już przestałeś...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Jeśli już w połowie zapominasz o numerku to może czas już na emeryturę?
wolałabym abyś chciał uszczęśliwiać np. mnie zamiast kol. freta
i ja myślałam, że już Cię tu frecie nie ma poza tym kompletnie mylisz pojęcia i odwracasz kota ogonem
@Bodzip zostań proszę
W sumie to chyba można powiedzieć, że zmieniłaś zdanie w tej kwestii.
W OlyRulez jak ktoś pochwali jakąś pracę to chyba nic takiego złego jeszcze się nie stanie. Ja tam swojego wyboru na pewno bym nie zmienił, pod wpływem innego gustu, i sądzę, Ci co głosowali także. Można napisać bardziej dyplomatycznie, że jest jedna praca (nie wskazując konkretnie która), która się mi podoba, wyróżnia mz. itp. , tylko to też nie ma sensu przy jawnym głosowaniu. Dlatego chyba rzeczywiście lepiej nic nie pisać podczas głosowania...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 27.02.17 o 20:21
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg