Weź wstawiaj zdjecia po ludzku, żeby można było wygodnie przeglądać...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Myslalem,ze jakas mlodke wyrwales na spacer i wrazenia opisujesz.
Przestaw nasycenie i ostrosc na normalne.Bedzie lepij jak poprawisz w programie.Ten procesorek w puszce troche slaby na takie zabawy.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 7.02.09 o 22:56
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pierwsze spoko fotka ta woda tak super wygląda ale to szkło dużo więcej potrafi
PS
Numeruj te zdjęcia będzie łatwiej.
ektomek zamieścił dokładnie jak w wątku "Poradnik - jak zamieszczać zdjęcia w postach". Dziwi mnie to, że trzeba zrzucać na jakiś serwer zewnętrzny a potem linkować do wątku. :I
Utrudnia to jak słusznie grizz zauważył przeglądanie. Nie ma tam informacji o bezpośrednim ściąganiu z twardego dysku co jest znacznie łatwiejsze. Dzisiaj, trochę przypadkiem znalazłem tę funkcję - "zarządzaj załącznikami" i wrzuciłem fotkę do posta bezpośrednio z mojego kompa.
Proponuję uzupełnić wątek o zamieszczaniu zdjęć o tę informację.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No faktycznie nasycenie i ostrość były podkręcone po jednej działce w górę. Może jednak było by lepiej trzasnąć RAW-a i ociosać zdjęcie na kompie. Jeżeli daje to możliwość dobrania odpowiednich parametrów ujęcia to jestem za i chętnie łyknę trochę wiedzy. Co do możliwości w/w/szkiełka to chętnie popatrzę pokażcie tylko gdzie.
Walcz, walcz mosci ektomkuMam nadzieje ze niedlugo zagosci tu twoja mala galeryjka.... Swoja droga uwazam ten obiektyw za genialny ale szalenie wymagajacy. Ponoc z E-3 czy z E-30 lepiej wspolpracuje (przez lepszy autofocus), nizli w naszych puchach (e-520). Pozdroffka ze Szklarskiej !
Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy
weź koleżankę w słoneczny dzionek po południu i w plener... Jak masz zewnętrzną lampę poeksperymentuj z portretem, jak bawi cię macro wybieraj ciekawsze kadry (kolec troszkę nieostry) - póki co to takie pstryki![]()
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8