Używam kart PRETEC x233, 4 i 16 GB, najpierw w E-520 teraz w E-3. Nie miałem z nimi żadnych problemów. Za 16 GB dałem 105 zł - za starej złotówki, teraz chodzą bodajże po 150. To MSZ dobra cena. Nie są demonami szybkości ale dla mnie są wystarczające.
The question is: What is a Mahna Mahna?
The question is: What is a Mahna Mahna?
Tez używam pretec;a jako 2 karty pamięci (8GB).
Wolniejsza od sandiska exIII ale problemów z nią żadnych nie miałem jak dotąd. Tak więc mogę powiedzieć, że jeżeli komuś nie zależy jako priorytet na prędkości karty to polecam!
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
czy to normalne ze po zrobieniu ok60-70fotek komp przestal czytac karte i dopiero po sformatowaniu wszystko wrocilo do normy...dlaczego tak sie dzieje..??
jak sie raz zadzialo, to ok. jak sie caly czas dzieje, to niedobrze.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
jak na razie to bylo pierwszy raz...teraz jestem w trakcie robienia kolejnych zdjec i dopiero bede mogl powiedziec po jakims czasie..ale mimo wszystko zastanawiam sie dlaczego wogole tak sie stalo..????
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++