Witam!
Zdjęcie nr.12 powstało w wyniku nałożenia na siebie paru efektów dostępnych w sieci. Ocenę takiej obróbki pozostawiam Wam. Pozdrawiam!
Witam!
Zdjęcie nr.12 powstało w wyniku nałożenia na siebie paru efektów dostępnych w sieci. Ocenę takiej obróbki pozostawiam Wam. Pozdrawiam!
Ostatni z serii o "Poczcie Polskiej"
Pozdrawiam!
Bardzo mi się podoba Tato - patrzę na Ciebie (10?). Nie myślałeś nad wycięciem tego czegoś (klamka? półka?) z lewej strony? Może trochę niepotrzebnie odwraca uwagę.
morskie - światło, kadry, kolorki - bardzo fajnie wszystko zagrało, na szczególną uwagę zasługuje 5, ale tu trudno być oryginalnym
kosmita - gdzie go znalazłeś? zdziwiony twoim widokiem - świetny
10 - bardzo mi się podoba, przyciąga wzrok, ma coś w sobie, spojrzenie, sposób kadrowania, fajne
Witam ponownie! Trochę czasu od ostatnich zdjęć minęło... system zmieniony... sentyment do najlepszego forum fotograficznego pozostał. Pierwsze zdjęcia z ostatniego czasu. W najbliższym czasie następne publikacje. Serdecznie pozdrawiam!!!
Najbardziej widzi mi się czwarte zdjęcie, ale mimo wszystko brakuje mi chyba nasycenia, ale kadr piękny!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Czworeczka niezla jako kadr, ale brakuje jej nasycenia.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mbsz - wszystkie z "ostatniej" wrzutki są bardzo dobre. Świetne kadry.
Pozdrawiam.