Ostatnio edytowane przez Saboor ; 11.09.11 o 17:12
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Obróbka mi nie leży... Na pierwszym i ostatnim zdjęciu widać najbardziej o co mi chodzi. Jakoś tak mocno wygładzone.
Jako reportaż fajne połapane kadry, a trójeczka fantastyczna.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak ty to widzisz,zem nieogolony.Paradoksem jest to ze dokladnie rezysery inscenizacje zrobili.Siegnelem do zrodel,i...Załącznik 54617.Az sie boje spytac czy to Twoje nastepne wcielenie,i czy czasem nie widzisz swiatelka w tunelu![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Giermance takie gładkie, bo może dobrze odżywione ? Więcej surowości wszak by się przydało. A może - Saboor`ze - popadłeś w takie skrzywienie, że w każdą fotę musisz zaingerować, a tu może za bardzo ?
Ale kłęby ogniowo-dymne barrrdzo plastyczne.
Możee ... kontynuuję i jak uporządkuję to dam.
znam ten efekt zmiękczenia jaki widać na tych tzw tutaj giermancachlubię go (trawa itp), ale faktycznie na ludziach nie zawsze korzystnie wygląda. Tu akurat mi specjalnie nie przeszkadza, ale mnie najbardziej podobają się zdjęcia 5,6,7 z naciskiem na 6 i 7 za złapane momenty
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs