Przy palenisku jakby trochę pary z lustra wody poszło mogło by bardziej odbiorcę przekonać ale postawienie tylko na barwę i kształt nie przekonuje do końca. Kolumna ładna ale klimat raczej dokumentalny.
Przy palenisku jakby trochę pary z lustra wody poszło mogło by bardziej odbiorcę przekonać ale postawienie tylko na barwę i kształt nie przekonuje do końca. Kolumna ładna ale klimat raczej dokumentalny.
pozdrawiam Wiejo
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 25.04.10 o 21:20
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No ostrości brakAle jakie papsy
![]()
miny swietne![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Sytuacja godna focenia, szkoda, że brakło trochę zimnej krwi po stronie focącego.
pozdrawiam Wiejo
* Wiejomądrala
ręce mi się trzęsły jak g..no w galarecie, sytuacja wykreowała się błyskawicznie, nawet nie zdążyłem zmienić ustawień AF z S na C. Poza tym ta sunia wyraźnie zainteresowała się naszymi osobami (mną i moją żoną) a licho wie co takiej rozbrykanej dzierlatce to tej suczej główki strzeli
pamiętaj że toto może zawrzeć paszczę na Tobie i sobie wisieć i spokojnie oddychać (taka konstrukcja).
Pozdrawiam
dziękując za odwiedziny:
Forever_k3w'owi
Tomashhh'owi
Wiejo'wi
Oni wszyscy są na owi
* to się nazywa dorabianie ideologii do zaistniałej sytuacji albo ...'propaganda sukcesu'
fotografie jakie robimy duzo mowia o nas i emocjach jakie w tym czasie wplynely na kadr , najpiekniejsze jest zdjecie ktore jest przesiakniete odczuciami fotografujacegopozdrawiam Cie
hahah miny dobre![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.06.10 o 16:18