|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nadal chyba krzywo![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 5.10.09 o 11:05
Najbardziej podoba mi się z ostatniej wrzutki maratonka, kolory ma najlepsze (przynajmniej na moim monitorze), chyba też najlepiej na tej fotce wyszło panoramowanie. Tylko przeszkadza mi to, że rowerzyści uciekają z kadrów.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Agulka ma chyba rację przydało by się więcej "wolnej przestrzeni "po lewej
słaba ostrość tych rowerzystów
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice