świetne foty, najładniejszy ten ornament na szafce, kolorystyka nie do podrobienia
podziwiam Cię za poświęcenie dla aranżacji miejsca. Żeby zrobić kilka zdjęć specjalnie spalił kuchniębrawo
świetne foty, najładniejszy ten ornament na szafce, kolorystyka nie do podrobienia
podziwiam Cię za poświęcenie dla aranżacji miejsca. Żeby zrobić kilka zdjęć specjalnie spalił kuchniębrawo
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kurcze, nawet mu plusa na pocieszenie dać nie mogę
ahutta, napraw wreszcie ten system !!
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 30.03.14 o 18:55
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego