Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
znasz się na tym głaskaniu![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ładne te mrozem malowane
Cofnąłem się dość mocno wstecz wątka (miałem tu zdaje się zaległości). Zatrzymały mnie zdjęcia przedstawiające rekonstrukcję Bitwy o Łomianki (post #481 i #489).
Sadze, że jakby pobawić się obróbką poprzez mocne obniżenie nasycenia kolorów, czy B&W lub lekka sepia, zdjęcia, ich przekaz, by zyskał.
Szczególnie pasowałaby taka obróbka do trzech ostatnich 22,23,24. Gdzieś widziałem fajnie obrobione tego typu zdjęcia ale strony i nie zapisałem i już nie mogę znaleźć.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Miałem z lekka przerąbane, pojechałem tam ze względu na pułk Ułanów Jazłowieckich i ..... aparat wziąłem. Wiesz masz aparat - focisz, takie jest prawo, nie wiem jakie ale jest.
Wlazłem na drabinę(czyjąś i trzaskałem ile wlazło) jeszcze mnie właściciel onej drabiny ochrzanił ale... on szanuje Jazłowieckich ja też to się dogadaliśmy.
Drabina chybotliwa(bez stabilizacji) dopiero po jakimś czasie wyhaczyłem miśka ok. 115kg i robił za dociążenie(siedział na schodku drabinki).
Tak że jazda była niezła. Obaczmy w tym roku. teraz włażę na pierwszą linię!
P.S.
Super fajnie Żeś zajrzał.(zwłaszcza, że wiele tu nie ma)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA