Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No to musisz co jakiś czas futro zmienić, żeby żona nie zmieniła Ciebie
Saboor, tak odnośnie tych Twoich kotów jeszcze. Obejrzałem je na dwóch innych monitorach, bo chciałem mieć pewność. Powiem Ci, że powinieneś bardziej się przykładać do tego maskowania i dłubania z tłem, bo stan obecny nie prezentuje się dobrze.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 20.03.12 o 11:52
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wolałbym jednak ten plamisty, ale naturalny bokeh...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ja przez długi czas myślałem, że czarne tło jest fajne, po prostu ustawiając lampy nie dawałem światła na tło, teraz te sesje strasznie mnie irytują i przestały mi się podobac wszystkie zdjęcia, a podmiany tła nie uznaję
zacząłem sobie oglądać zdjęcia, na których myślałem, że jest czarne tło, np. te Wantucha i odkryłem, że ono nie jest wcale czarne, czarne tło daje wrażenie pustki, powinno być oświetlone chociaż mgiełką, aby dawało wrażenie głębi
o tym się nie myśli że jest fajne, albo się podoba w danej chwili, albo nie.
Wyluzujbo się szybciej zestarzejesz.
Nie musisz, po prostu nie podmieniaj
No popatrz! A mnie się dzieła Wantucha nie podobają mimo że człek fajny, ale mam super sposób: nie oglądam. Ale:
"De gustibus est non disputandum"
Jeszcze jedna kwestia, ze mną jest tak: mam ochotę to se fotkę zrobię, nie bawię się w aranżacje, ot
mam z tego mieć przyjemność, a jak się komu spodoba: fajnie! Jak nie jego problem.
Tak czy siak fajnie żeś zajrzał, można pogaworzyć.
---------- Post dodany o 12:50 ---------- Poprzedni post był o 12:39 ----------
Eddie, będzie bokeh jak się zazieleni, teraz to okrutnie wygląda.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.03.12 o 13:41
To jest na pewno zwierz saren
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||