też bym wydłużył ale robiłem dziada na ścianie domu pierwsze piętro i drabinabo spierniczył mi z pokoju
jest w kcich fotach a wygląda tak :
22771
też bym wydłużył ale robiłem dziada na ścianie domu pierwsze piętro i drabinabo spierniczył mi z pokoju
jest w kcich fotach a wygląda tak :
22771
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mi się konik podoba (mają niesamowitą budowę).
Ostatnio taki mi wskoczył na Olka i nie chciał zejść.
Co do kota to też mam ten problem, można się nieźle wystraszyć jak sie nad czymś skupiasz a tu za chwilę coś przed obiektyw wskakuje a potem już tylko słychać mlaskanie. No cóż życie większy zjada mniejszego - tylko czemu przed zrobieniem zdjęcia.
Ha, ha , to macie niezłe przeboje z "natura"
Kicia , powaga , ze ho hoale nie wygląda na takiego łakomczuszka
Dzięki za fotkę , pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.09.09 o 12:03
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na strasznie badziewiastym monitorze z lapka widać na dwójce jakby niebo było wycięte i ponownie wstawione. Dość nienaturalnie po prostu wygląda.
A na samym kadrze nie pasuje mi ilość chodnika. Jeśli by się miał ciągnąć do samych budynków to jeszcze by to było, ale ucięcie go schodami strasznie ujmuje tej fotce moim zdaniem.
To zrób małego tutka i wrzuć w nowy wątek w Poradach dot. fotografii.
Myślę, że jak się posiedzi trochę z tą wtyczką to można chyba będzie jakieś lepsze efekty uzyskać.
Image004.jpg - budynek wygląda na krzywy i jest krzywy. Przeskroluj sobie obrazek w małym oknie.