Przepraszam. Przed wcześniejszym. Zawsze miałem z tym problem. Ogólnie, zanim naciśniesz, pomyśl, ot co.
Wydawało mi się, że Ci wyłożyłem: primo- zdjęcie było zrobione z pełną świadomością. secundo- po to jest kadrowanie, żeby się pozbyć śmieci. Tertio
Uzyskałem zadowalający efekt. Quadro zanim Zaczniesz filozoficzne dysputy- Przejrzyj swoje foty, których na pewno Zrobiłeś sporo i Zadaj sam sobie pytanie: czy Możesz taką argumentację swojej tezy przedstawić.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To nie włoski a łacina.Daj już spokój z bezsensownymi wywodami wyssanymi z palca, Czytaj ze zrozumieniem albo "zamilknij na wieki", teraz Skup się:
post #189 zdjęcie zostało zamieszczone jego tytuł "przez ramię" temat to co jest na sztalugach post #201 to samo zdjęcie po kadrowaniu ten sam temat to co się dzieje na sztalugach inny tytuł, działanie w pełni świadome a temat nie zmieniony. Tym samym Twój post #207 jest bezsensu a post #213
Jest kompletnie nie na miejscu, Przychodzisz do mnie i jako gość mówisz mi jak mam robić zdjęcia i że jeżeli będę robił inaczej niż Ty to będą złe.
A zresztą można pogadać, będzie fajnie. Ja wiem swoje Ty też Wiesz swoje żadne z nas autorytety.
Pogadać zawsze można![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.12.10 o 19:09
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.01.11 o 22:47
Chcesz sie w ten sposob pozbyc konkurencji..???
Ajjjj Saborek, madrala z ciebie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.03.11 o 22:39 Powód: poprawka fotki
Super ostatnia wrzutka!
Powiedz jak robiłeś?