|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A ten księżycowy to też jest ładny![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.09.10 o 08:03 Powód: tekst mi się rozjechał
Ja nie będę oryginalny i najbardziej podoba mi się księżycowy naturalny.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
"straszne paszcze" .. to to sie zgadza.. ale same portrety słabe zarówno kadry jak i obróbka
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Jak już Wchodzisz do czyjegoś domu z butami, to może jakieś szczegóły np. obróbki co jest nie tak i jakiej obróbki się Dopatrzyłeś??
A następnym razem jeżeli już Wypiszesz swoją opinię pamiętaj o sformułowaniu: Moim Skromnym Zdaniem(MSZ), bo to Twoja opinia prawda?
Pozdrawiam
P.S.
No dobra obciapałem Cię, bo kogoś musiałem, jak tu jeszcze kiedyś Zajrzysz, Pisz ze szczegółami.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.10.10 o 17:17