Jak widzisz, defloracja nie musi bolećSame ciepłe słowa i przychylne komentarze. Ja też tego nie zepsuję
Dobry początek, szczególnie drugie
![]()
Jak widzisz, defloracja nie musi bolećSame ciepłe słowa i przychylne komentarze. Ja też tego nie zepsuję
Dobry początek, szczególnie drugie
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
pierwsze takie przypadkowe ... drugie juz się podoba.... od kiedy się defloruje chłopców ??
;-D
Podobają mi się obydwa zdjęcia, ze wskazaniem na drugie.
MBSZ chyba delikatnie leci w lewo. Ale może mi się wydawać bo jestem początkujący![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Bardzo obiecujący początek. Streetów nigdy dość. Czekam na kolejne.
2. jest dobra. Starannie kadrowana
Jak na pierwszy raz to pięknie !
Obie foty bardzo fajne,pierwsza nawet bardziej - jedynie co,to trochę za mało pokazałaś pojazdu jegomościa.
Motyw z żelazną drogą też bardzo ładny.
No to czekamy na dalsze !
salvadhor - nie tylko Ty lubisz tę tematykę...
druga świetne - ale chyba trochę do wyprostowania
kiedyś E-510/14-54/ aktualnie XZ-1
W pierwszym podoba mi się zaakcentowanie tematu pomimo dość rozpraszającego tła. W drugim szerokie interesujące spojrzenie na trakt żelazny. Sporo rytmu, tonacji,, kadr bardzo interesujący.
pozdrawiam Wiejo
Nie ma to jak dobry tytuł wątku
Ciekawam, czy na ile świadomie autor użył środków aby uzyskać efekt (pięknie ujął to mynameisbody) tego "podprogowego niepokoju".![]()
To drugie to gdzie jest? Jeżeli mozna zapytać. Stacja wygląda mi bardzo znajomo...
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski