zdjęcia super, ale skąd masz tyle światła? czy wszędzie jest światło zastane? ja robiłem parę makro ale zawsze cierpiałem.. właśnie na brak światła.
zdjęcia super, ale skąd masz tyle światła? czy wszędzie jest światło zastane? ja robiłem parę makro ale zawsze cierpiałem.. właśnie na brak światła.
Skąd mam tyle światła?? Makro to słoneczne, powyższe to z lampy błyskowej. Podpowiedź, zdjęcia wykonywane w starym domu tak na szybko. Niestety zdjęcie wynikowe nie wyszło zbyt dobrze, bo nie miałem zbyt wiele miejsca, ale o tym po rozwiązaniu zagadki. Teraz kolejny element:
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
To chyba jakaś waliza albo kufer. Widać chyba zatrzask i przycisk do otwierania???
mente et malleo
A moze jakis rodzaj pieca, moze kaflowy albo taki z blacha do gotowania.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
stary kufer![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Dla marekfe i Jeronimo należy się nagroda, wygrali ten oto wirtualny samochód. Zdjęcie całego kufra jutro.
hehe wkoncu cos wygralem :P LOL nie widzielem ze Marekfe tez napisal ta odp.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zgodnie z obietnicą zdjecie całego kufra, niestety z braku miejsca do zrobienia foto wyszło jak wyszło, a nie chciałem go juz przesuwać.
No to czas wypróbować nowy makro dopalacz, rozpoczynam serię muchy i pająk (więcej już na jesień nie znalazłem, wszystko się gdzieś pochowało ;(
rewelka jak dla mnie...![]()