samochód nie ruszał, a cały czas jechał, a za nim jechał drugi.
samochód nie ruszał, a cały czas jechał, a za nim jechał drugi.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
niesamowite... i udało sie aparat tak równo trzymac? Niedawno probowałem na autostradzie w Niemczech/Szwajcarii (a wiec na wzorcowo rownej drodze) w nocy z autka (jako pasazer) robic... hmmm... nie osmielę sie nazwac tej swietlnej krzywej którą zarejestrowałem ale jedno jest pewne: z "prostą" lub jakąkolwiek regularną nie miała niczego wspólnego![]()
Aparat stał sobie na barierce od mostu, bo nie mam jak na razie statywu.
Miałeś farta z tą fotką hehe Widać, że w chwili gdy robiłeś to zdjęcie samochód zaczął hamować, więć rozświetlił tablice a przy okazji pogógł w tym dodatkowo samochód jadący zanimTak to wygłada na pierwszy rzut oka.
![]()
A Fota MAX!
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Ale super wyszła Ci ta fotka .Widziałem kiedyś w necie zdjęcie księżyca zrobione też w nocy,na którym ciekawie uchwycono jego ruch na niebie,pewnie było robione w równych odstępach czasowych z tego samego miejsca, ale efekt był ciekawy.Pozdr.
Ciekawe, naprawdęA najbardziej mnie intryguje ta tablica
Tak sie zastanawiam czy to nie jest efekt użycia lampy błyskowej, bo wg exifa lampa odpaliła. A że nowe tablice odbijają światło, to może właśnie przez to, ale tak tylko głośno sobie myślę
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
To że tak fajnie tablica wyszła zauważyłem dopiero póżniej, lampa błysła na slow1 więc ona mogła się tez przycznynić, ale przede wszystkim oświetlił ją samochód jadący z tyłu, jak napisał Rick van Dyke samochód przed zakretem przychamował i lampy stopu dodatkowo spotęgowały efekt czerwonych lini.
Mała zagadka: Czego to fragment?
komoda?
drzwi?![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
@luc4s efekt swiatel super. Widac ze koles nie kupil w telezakupach MANGO PhotoBlockera![]()
![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888