Siuuuuuper.... Gdzie Ty znajdujesz takie pajaki ? Ja jakos ostatnio nie mam szczescia do takich okazow![]()
Siuuuuuper.... Gdzie Ty znajdujesz takie pajaki ? Ja jakos ostatnio nie mam szczescia do takich okazow![]()
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Łubudu - zrobiła moja szczęka, opadając na podłogę...
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Jak zwykle świetne![]()
, choc wciaz nie moge uwierzyc ze to zwykle S.Makro
![]()
Ten duzy zolty krzyżak w czarne paski to bardzo ciekawy pająk, tygrzyk paskowany, kiedys był w Polsce b. rzadki, a obecnie staje się dośc pospolity. Gdzie zrobiłeś te zdjęcia?
C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.
Dzisiaj się zabawiłem i robiłem zdjęcia przez szkło powiększające z bazaru. Powiększenia daje to spore, ale nie jestem zadowolony. Aberacje, że szok i ciężko bez statywu zdjęcie zrobić. A statywu jeszcze nie mamZresztą na łące i tak by się nie przydał.
Pierwsze dwa bez szkła powiększającego, jedynie Smakro, ostatnie przez to szkiełko.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Pająki siedzą 10 m ode mnie teraz za oknemZamieszczone przez mayonez
, a koniki itp. to na łące.
Wooooow... Ekstra! Jutro idę popróbowaćz jakims szkłem powiększającym czy cuś.
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Za oknem masz takie pająki? A gdzie mieszkasz??Pająki siedzą 10 m ode mnie teraz za oknem , a koniki itp. to na łące.
C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.
Na Podkarpaciu, na skraju niewielkiego miasteczka, są one w ogrodzie mojej mamy![]()
Jakoś jeszcze na tym wątku się nie wypowiadałem, więc nadrabiam zaległości![]()
Ogólnie zdjęcia rewelacyjne, a jak oglądam te wszystkie zdjęcia makro (a wszczególnie te pierwsze) to mi szczęka opada. Co za kolory!
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii