Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
troszke przeszkadza porysowane dno w pierwszych dwóch ale za to bardzo podoba mi sie ostroscW sumie zdecydowanie na TAK
Trzecie zdjęcie - nie zauwazyłem minusów, przykro mi
![]()
Podobnie jak kolega wyzej. Rysy przeszkadzaja ale kompozycja kropli (na co nie mamy raczej wplywu - wiec to kwestia szczescia i cierpliwosci) bez zastrzezen.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
1 i 2 pięknie ci się udały. Ile prób miałeś?? Ja zrobiłem około 30 fotek i w zasadzie żadna nie była ciekawa. Za cholerę nie mogłem tego złapać.
Bardzo fajne, 3cia również.
mente et malleo
ladniusie, ale
bo mnie gonisz z jakoscia
![]()
A powaznie to swietne, czy robiles na zoomie czy z soczewkami? Co do swiatla to jak to mowia z wlasnej autopsjiwiem ze bardzo latwo da sie przeswietlic takie zdjecia... POZDRAWIAM
C-760, tuleja + UV i Polar HOYA, 128MB i 512MB + Velbon440+Raynox DCR-250
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=zloty_2000
dla mnie seria z pszczola co ma na grzbiecie jakies pylki czy cos takiego jest bardzo ladna)
Ja też robiłem podobne fotki i nie wychodziły zbytnio. Chyba przez inne podejście do sprawy![]()
Fotki wery spoko, w tym 2 piersze kojarzą mi sie z reklamą kawy Jacobs
a w 3-ej fajnie widać łazienkowe kafelki skupione na kropli![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
@luc4s super fiocie...
Podobnie jak poprzednicy ja też próbowałem z takimi kropelkami ale za nic nie mogłem uchwycić jakichś fajnych momentów...
POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Na 50 zdjęć te trzy mi się w miarę podobały, pierwszy raz w życiu fotografowałem kropelki, jak kupię halogen to wtedy będzie ciekawiej, np. jakieś kolorki wody?Zamieszczone przez marekfe